Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Hyde Park Starmageddon 2 - recenzja

26.07.2004 21:43
👍
1
SirGoldi
97
Gladiator

Bardzo mi miło że zamieszczacie moje artykuły. Jeśli podobają wam się z chęcią coś jeszcze napisze. :)
Czy może być coż związanego z kartami graficznymi? Miałoby to charakter poradnika dla kupujących. Oczywiście nie taka "krucizna". A czytelników - zapraszam do czytania!

26.07.2004 21:46
Verminus
2
odpowiedz
Verminus
203
Senator

SirGoldi ---->
Kiedy ją wysłałeś? Bo ja wysłałem zapowiedź The Fall i nie wiem czy jest za słaba czy jak
Znalazłem co prawda po wysłaniu kilka literówek :)

26.07.2004 21:49
3
odpowiedz
SirGoldi
97
Gladiator

Verminus ---> Wysłałem kilka dni temu. Może jakieś 3 dni.

26.07.2004 22:18
Verminus
4
odpowiedz
Verminus
203
Senator

Hmmmm ja wysłałem w ubiegłą niedzielę.

Wypowiedź została zmodyfikowana przez jej autora [2004-07-29 14:10:43]

28.07.2004 21:34
👎
5
odpowiedz
Zemun
70
Generał

Ta gra jest naprawde demna, jedyny plus jaki w niej znalazłem to grafika! Grywalnosc ma na tak niskim poziomie ze to szok, znacznie gorsza od np. Freenlencera, mozna go porownac bo on tez jest nastawiony na akcje! A starmageddon to gierka nisko budzetowa i to widac na kazdym kroku, najbardziej kuriozalny jest lot naszego statku, bo nie wiadomo czy on stoi w miejscu czy leci, tak kiepskiego poczucia lotu ja już dawno nie wiedziałem, wystarczy przywołać już kilkuletniego Freespace w którym to poczucie lotu było o niebo lepsze. Naprawdę nie wiem gdzie znalesc jakieś plusy prócz grafy, dlatego ja Starmageddona 2 oceniam na–5/10. Szkoda ze twórcy nie zostali przy strategii, ponieważ starmageddonem 1 bawiłem się naprawdę dobrze, a dwójkę uruchomiłem cztery razy i więcej nie mam zamiaru!
Ps. SirGoldi====> Ta twoja recenzja bardzo mi przypomina tą z Cdactiona, tam dostała 7 ale to pewnie dlatego ze Cdaction był jak by jego wydawca!
ale nie rozumiem dlaczego ty ją tak wysoko oceniłeś, bo wiem ze ona polska ale trzeba być obiektywnym, i nie patrzeć przez pryzmat patriotyzmu!

29.07.2004 14:09
6
odpowiedz
SirGoldi
97
Gladiator

Zemun ---> Wyraziłem swoje zdanie. Mi się osobiście ta gra podoba, koledze również. Jemu chyba nawet bardziej niż mnie bo przeszedł ją na Łatwym a teraz zaczął grać na Średnim i wcale nie widzę po nim znudzenia czy zniesmaczenia. Gdybym miał czas sam zagrałbym znowu. Fakt przesadziłem troszkę z oceną. Z perspektywy czasu teraz mogę powiedzieć że 6, 6+ nadał by było za mało. 7 jest w sam raz. Naprawdę spędziłem przy niej dużo czasu co nie zdarza mi się z niektórymi grami ocenionymi w prasie czy internecie na 8 czy 9.

29.07.2004 14:12
😊
7
odpowiedz
SirGoldi
97
Gladiator

I żeby nie było. Żadnego związku z CDActionem nie mam...

Hyde Park Starmageddon 2 - recenzja