Ścigaj marzenia! Wygraj Xbox 360 Elite z grą Forza Motorsport 3!
Poszło! :)
Wolałbym jednak wygrac Auti TT niż X-a ale cóż, marzenia są po to żeby pomarzyć :)
Poszło, dla formalności, bo i tak jak na coś nie zasłużę to nigdy nie wygrywam ;p
Wygram! musi być odpowiednie nastawienie :P
a jak wygra posiadasz x360 to mu zabiorę :p
No to może tym razem :)
może pech się odwróci
Nie napisali, czy chodzi o drogę z co najmniej dwoma pasami w każdym kierunku. A to ma znaczenie!
w przepisach jest "droga dwujezdniowa"
ta strona jest tak popularna, że prędzej świnie zaczną latać niż ja wygram. Ale próbować trzeba.
A kiedy dacie prawdziwy samochód do wygrania?:)
A czy chodzi o rok premiery światowej Forzy, czy rok w którym została wydana w Polsce ? Bo to jednak jest różnica.
Jak nie wygram to możecie się zrzucić i kupić mi konsole:P (jak nie będzie wersja Elite, to jakoś przeżyje:P)
Brak prawidłowej odpowiedzi w 3 pytaniu! Przecież poza obszarem zabudowanym na drodze dwujezdniowej( bo o takiej mowa, nie o ekspresowej dwujezdniowej) dla pojazdu z urządzeniem wystającym lub podczas holowania wystepuje ogranczenie do 60km/h. Jak mam zaznaczyć taką odpoweidź?
Hmmm...mimo że jestem PC - owcem to czemu nie ? Odpowiedziałem, może coś się skapnie :) Chociaż jak się patrzę na tą Forzę to bardziej mi szkoda że nie ma jej na PC - bo gdybym nie wygrał X-a to przynajmniej grę bym na PC sobie kupił. A tak zawsze spróbuje wygrać i konsolę ;) Zobaczymy...
Moze tym razem sie uda... Moi chlopcy ostatnio byli zawiedzeni,że mi sie nie powiodło:(
Ja nie wierze zbytnio w wygraną...
Nigdy nie słyszałęm żeby na necie ktoś coś wygrał.
jak wygram to sie zesram ze szczescia ;]]
reavek ==> I tak trafi na allegro i tak :>
Tak to już jest z ludźmi, którzy wygrywają :)
przyznam się szczerze że nigdy nic nie wygrałem nie ważne jaki to konkurs był(mam na myśli wszystkie w jakich kiedykolwiek brałem udział nie tylko tutaj) zawsze warto spróbować powodzenia wszystkim
Teraz pozostaje tylko modlitwa xD
Nie mam X360 i nic jeszcze nie wygrałem ;( Mam nadzieję, że w końcu mi się poszczęści ;)
No i widzicie znowu xboxa. Robi się naprawdę nieźle, pewnie nie wygram ;P
Powodzenia ;)))
W tym trzecim pytaniu powinno być jeszcze dopisane, że na drodze dwujezdniowej oddzielonej barierkami lub pasem zieleni (albo to i to :P) wtedy odp prawidlowa to 80. Jak jest teraz to odp powinno byc 70
wg. mnie odp. prawidlowa to 90km/h wg. kodeksu ktory został jakoś niedawno zaktualizowany chyba od 1.10.2009r.
No jak wygram to poleci jakaś gierka a może 2:P ze sklepiku gry-online na x-a.
Ale z was głąby po kiego dajecie odpowiedzi na pytania do konkursu ??? niech się ludzie pomęczą. Dlatego nigdy nie czytam komentarzy przed zgłoszeniem odpowiedzi
popieram mariolkaxyza, niedawno byla aktualizacja kodeksu i teraz obowiązuje 90km/h
spoiler start
podniesli ograniczenie żeby zmniejszyć korki xD
spoiler stop
No i poszło . ; D . Powodzenia wszystkim biorącym udział w konkursie . ; )
No tam jest chyba jakis bład w 3 pytaniu.Pytałem sie taty który jest szanowanym mechanikiem zamochodowym i powiedział ze 70km/h. Jak powiedziałem mu ze nie ma takiej odpowiedzi to szczena mu opadła i powiedział ze jak ni 70 to 90. Coz czy dobrze to sie okaze. by WEASEL
Weasel (łasica) cos twojemu tacie sie chyba pomyliło;D Znajdz sobie w necie to bedziesz znal odp.
nie ma tu zadnego bledu, a zreszta na pewnej stronie jest o tym a ona sie raczej nigdy nie myli
Wlasnie przy trzecim pytaniu wychodzi sposob nauki polskich kierowcow,polowa nie znam wogole kodeksu drogowego <lol2>
Chciał bym wygrać xboxa 360... ech...
Starszy kasy nie ma żeby kupić...
A pytania łatwe Wachałem Się nad 1 pytaniem... i wybrałem...
Znając Życie nic nie wygram ;)
Pablo114, jeżeli jest napisane że "na drodze dwujezdniowej" to znaczy że jezdnie sa od siebie odzielone ;P
Pozostaje czekać na zwycięzcę :P
O Zwycięzcy dowiemy się 12 Listopada :)
Pablo114, jeżeli jest napisane że "na drodze dwujezdniowej" to znaczy że jezdnie sa od siebie odzielone ;P
Szkoda, że w tym wypadku to nie ma znaczenia ;p Zresztą i tak większość pewnie musiała z google skorzystać przy tym pytaniu :>
Poszło! Mam to gdzieś czy wygram, tu chodzi o dreszczyk do końca konkursu że może jednak ja mam takiego farta że wygram;D!
POWODZONKA!!
Złudzenie na wygraną ludzi jest bezcenne. Dla tych którzy wierzą w siebie jest karta mastercard udanych zakupów w sklepie. Bezmyślne granie = wygranie.
powodzenia:) xbox na kogoś już czeka.. ale napewno nie na mnie ;/
Jezusie !!! na halo3 odst i xbox elite mi zależało jak cholera a co dopiero teraz jak ja uwielbiam scigałki + druga konsola !! >.< ufff ;p
UWAGA!!!
Kilku z Was zasiało we mnie małą wątpliwość - tak więc, aby mieć 100% pewności, że pytanie 3 jest PRAWIDŁOWO skonstruowane pozwoliłem sobie na małą konsultację z Wydziałem Ruchu Drogowego Komendy Stołecznej w Warszawie - no i raz jeszcze potwierdzam wszystko w pytaniu jest ok i JEST w nim prawidłowa odpowiedź
Próba nie nie strzelba :D Wysłałem, może tym razem wygram. Innym życzę powodzenia :D
Po skończonym konkursie mam nadzieję, że będzie odpowiedź do pytania 3, bo ja nie jestem pewien odpowiedzi....
Ale zaznaczyłem to co znalazłem w kodeksie ruchu drogowego, więc chyba jest ok :D
Będę sie dziś Przez Całą noc o to modlił... Skoro Wiem że i Tak Nie wygram...
Ale Może mi się poszczęści i Dostane Konsolkę z grą :)
Przydałyby się trochę trudniejsze pytania. Szukanie odpowiedzi na te nie zabiera więcej niż 3 minuty.
3 pytanie jest bardzo proste,i jest dobrze skonstruowane :p
Dla tych co biorą udział w konkursie ....osobowego z przyczepą
Pamiętajcie o tym :)
MISZA -> Początkowo w pytaniu zabrakło "co najmniej o dwóch pasach przeznaczonych dla każdego kierunku ruchu" i o to się rozchodziło. Teraz jest ok!
Szkoda, że w tym wypadku to nie ma znaczenia ;p Zresztą i tak większość pewnie musiała z google skorzystać przy tym pytaniu :>
Oczywiście, że to ma znaczenie, na drodze jednojezdniowej obowiązuje inne ograniczenie niz na dwujezdniowej.
Chętnie zagrałbym w tą grę, szkoda, że nie ma Forzy 3 na PC. Powodzenia ;]
Misza - tak jak wszędzie znajdzie się jakiś specjalista (w nawiasie) (specjalista)
Pytanie oczywiście jest prawidłowo skonstruowane, a i odpowiedź tym bardziej, zresztą każdy użytkownik ruchu drogowego nie powinien zaglądać w google za odpowiedzią na te pytanie, gdyż odpowiedź jest zbyt oczywista dla posiadaczy prawa jazdy, reszta niech wykaże się dobrą obsługą google.
Czekam na wynik końcowy ;)
Ja pierdziu ale przeżywacie. Ja wysłałem i czekam spokojnie na koniec konkursu, i tak nie wygracie, i ja też i po co te nerwy. I tak wygra ktoś z nas ;)
poszło :) w końcu jakiś konkurs trzeba by wygrać ;] należy być optymistą, wierzyć w swoje szanse ludzie :)
Poszło :)
Choć znając życie wygra jakiś junior...ale pytania trudne bo nie interesowała mnie nigdy motoryzacja ;p
powodzenia
Panowie,wygrałem w konkursie na gry-online.pl gre Overlord II na xbox 360 ;] Niestety nie posiadam konsoli i chętnie sprzedam.Na allegro nie było chętnych więc może tutaj.Gra jest zafoliowana,nówka sztuka.Sprzedam tanio bo potrzebuje kasy na pes2010.Chyba,że ktoś się chce wymienić na pes2010 na pc ;]
Moje gg:12850768
Życze wszystkim powodzenia :)
Chociaż nie kryję tego że jak wygram, to chyba pęknę ze szczęścia ;D
Wysłałem, może wygram .
wygram
Fajnie byłoby wygrać takiego X'a... Forza 3 w Full HD :) Rozmarzyłem się, ale oby. Powodzenia!
Wysłane, jestem tylko ciekaw czy dobrze chociaż odpowiedziałem.
Czekam na wyniki i powodzenia wszystkim:)
Chociaż raz w życiu chciałbym coś wygrać!
Ludzie chcecie Forze wygrac a przepisow ruchu nie znacie:) Zajrzyjcie do Kodeksu Ruchu Drogowego jest za free jak kazde prawo.
Mam wielką nadzieje , że wygram :D
Wysłałem i chyba nic z tego ale grunt to wiara
o cholera znowu xbox! irytuje mnie to bo wiem że nie wygram nosz w dupe
Poszło, może się uda, jak nie to trudno :P
Powodzenia ;)
Marzy mi się ta konsola =) może akurat się uda.
Innym graczom życzę powodzenia.
No nic czekamy na wyniki :)
Wysłane, bo wysłane, ale wiem, że i tak nie wygram. A inni którzy piszą "Ja wygram" "Może mi się poszczęści" są żałośni i irytujący.
Pewnie losowanie jest między tymi osobami co dobrze odpowiedziały i wykupują abonament więc można tylko marzyć, że się "wygra" xP
Mam nadzieje, że wygram ponieważ nigdy nic nie wygrałem
[71] Dalej twierdzę, że przy tym pytaniu i podanych odpowiedziach to nie ma znaczenia.
Właśnie scigam marzenia.... tylko,ze swoich mężczyzn w domciu...:) Pewnie jakbym wygrala to mój dostęp do tv bylby ograniczony.... Ale czego sie nie robi dla swoich malych i duzych chlopakow...:) Oby tym razem sie powiodło:)
Mam nadziejie że wygram bardzo sprzydał by mi się x360 , ale z moim szczęściem to różnie bywa zobaczymy jak tym razem bedzie . Życzę powodzenia wszystkim.
marzy mi się konsola x-box 360 zbieram na nią już od 6 miechów i nie moge uzbierać no cóż wysłałem i trzymam kciuki ;)
nigdy nic nie wygrałęm nawet "ołówka, zeszutu choćby" (w szkole) no nic zawsze warto spróbować ...;]
Kur.. Teraz to na bank mi sie nie uda bo... mój kolega zaraz 3 kaltki obok wygrał w poprzednim Xboxa 360 z halo3 z tej strony to trche dziwne by było jak by dwaj pod rząd na tej samej ulicy ale wysłałem zgłoszenie
pytania proste, życzę wszystkim powodzenia :)
Brak pieniędzy na konsolkę to chociaż nadzieja w takich konkursach :) ahhhh gdyby Forza była na PC... trzymam za wszystkich kciuki (za siebie mocniej) :)
@IDiŚ
xD Kolega przybiegł się pochwalić i rzuciłeś się na gry-online? Niezłe...
Pograj z nim w Firefight :P Zresztą pamiętaj, że masz takie same szanse jak inni. Losuje maszyna, ona nie myśli kogo wybierze ;) To tak dla poprawienia humoru.
Może kiedys sie uda wygrac.. Ale zycze wszystkim powodzenia i niech wygra lepszy :D
Ja też się boje że nie wygram bo już wygrałem fantastic four w przeglądzie tygodnia.
Co jak co Jedno jest pewne... Jeden z nas sie fest zdziwi i wygra tego xboxa, Fajnie ze taki coś wgl jest ////życze wszystkim Szczęścia X)
ahh marzy mi się taka konsolka ;) ostatnio niestety (i całkowicie niechcący ;P) spaliłem napęd w swoim xie, więc takie zadośćuczynienie w postaci całkiem nowej konsoli, byłoby jak najbardziej na swoim miejscu :D
ja wzialem udzial co mi szkodzi, wiadmoe kazdy by chcial al dadza tylko jednemu, i to pewnie takiemu ktory nie potrzebuje :)
mogli by jeszcze gratis do zestawu dorzucic ta audice TT, bylo by super
nie chce nic mowic ale xbox 360 to jest juz troche stary smiec. Ja swojego kupilem chyba 3 lata temu ( trzy razy juz mi wymieniali ten badziew na nowy). Ale i tak wzialem udzial :) Pozdro
Nice shit! może wygram czarne pudło dla mnie, słucham słów pana
więc powinienem wygrać, nieszczęście będzie gdy inny wygra dla siebie, na dodatek użytkownik nowy, obym ja!
bles-----> To trochę nieuprzejme. Masz konsolę, nie podoba Ci się ona i jeszcze chcesz następną?
Może wygram, ostatnio mam szczęście, wczoraj dostałem 3 kawałki kurczaka w kfc a zapłaciłem za 2 ;] Byłem z siebie dumny
Ok, również wziąłem udział, no bo kij może się uda ;P Sobie samemu i wszystkim użytkownikom życzę powodzenia w losowaniu :)
Trzeba mieć szczęście :P
ale proste pytania
od razy odpowiedziałem
będę zwycięzcą
Pewnie wygra osoba która o tym konkursie w ogóle nie myśli. Przeważnie tak jest że z zaskoczenia się wygrywa :)
"Stachu" wygrał to i ja wygram xD
prosze Boga o wygraną
Proszę Boga. eh. on raczej nie pomoże... ;)
Mi by się też taka konsola Przydała ;] nie stać mnie na taką a miło by było wygrać :D
przydało mi się !:D a na taką konsolke mnie nie stać ... błagam boga o wygraną ale on nic nie pomoże... szkoda.. :( błagam ja
Życzę wszystkim powodzenia. Może mi w końcu dopisze szczęscie
ja tam myślę żeby raz coś wygrać...=\
heh
Dobrze ,że konkurs nie kończy się dzień później ,bo był by peszek.
A tak wogule to życzę wszystkim powodzenia.
jak bym wygrał sprzedałbym forze i kupił jakąś inną grę, np. gta episode from liberty city, albo SvR 2010
Jak bym wygral to kupil bym 17 listopada AC2
na xbox 360
Ehe To Tylko Jeden Szczęściarz wygra konsole xbox360 elite heh Ja Napewno Nie Wygram Brałęm już udział w 3 Konkursach o xbox i nic zawsze mnie spotyka to samo;p;d
Ehh ... am marne szanse zeby wygrac :(
hehe
mnie to samo spotyka tez biore udzialy w konkursach i zawsze nic nie wygram ;[ ;/
Cóż wszyscy mamy znikome szanse na wygraną, ale ktoś musi wygrać. Mam nadzieje, że ja wygram, ale i tak życzę wszystkim powodzenia!
Powodzenia życzę
Szansa 1 na 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
No powodzenia wszystkim : )
Może coś pierwszy raz w życiu wygram , wierze w to .
Ja już brałem udział w takich konkursach i nic do tej pory nie wygrałem . MAM PECHA !!! A XBOX'a by sie chciało
zawsze chciałem mieć x360
Wyślijcie mi tego Xboxa :P.JEszcze nigdy niczego nie wygrałem(No może tylko 5 zł w lotto...).Bardzo proszę :).
e ale to tylko jedna osoba wygra???
Już tak marzę o tym xbox360 że aż już głupieje
Nie tylko ty xD
Jak tak czytam ile osób chce tego XBOX'a to mi się słabo robi...
Ciekawi mnie ile osób dobrze odpowiedziało (mam nadzieję że ja tak :))
Powodzenia.
Też chce wygrac nic jeszcze nie wygrałem .
Każdemu uczestnikowi życze szczęscia do wygrania tej oto nagrody :)
Taką nagrodę to każdy chce wygrać i nic dziwnego. Sam należę do tego grona osób... ;))
Szkoda że nie jest na PC
Napisze Wam, że szansa na wygranie tego X-BOX'a 360 jest taka sama dla wszystkich, którzy poprawnie odpowiedzą na wyżej wymienione pytania. Niby takie oczywiste, a pytacie(choć nie wszyscy) o szanse na wygraną. Portal Gry-Online ma wielu użytkowników, lecz nie wszyscy biorą udział w konkursach, nie wszyscy muszą odpowiedzieć poprawnie na pytania... Ja sądze, że do tego 11 listopada szansa na wygraną może wynieść nawet 50 000 : 1, ale to tylko moje przypuszczenia. Życzę wszystkim powodzenia.
Nie można od tak sobie określić, że wszyscy mają znikomą szanse na wygraną. To tak jakby powiedzieć, że ktoś wygra, albo redakcja dla siebie weźmie tego x-a.
Życzę wszystkim powiedznia ;))
Widze, że tu większość ma 0 level ;D Załozyliscie konto specjalnie dla tego konkursu? ;D Ale cóż, życzę powodzenia wszystkim ;D
Kto nie gra ten nie wygrywa, nie narzekajcie jak małe dzieci, tylko cieszcie się że są takie konkursy.
A ja startuje w prawie każdym konkursie.
Choć bardziej celuje w konsole.
Wiadome, do tanich one nie należą. ;]
A nóż, może się kiedyś uda.
Też bym chciał wybrać ale przy takiej ilości uczestników graniczy to z cudem
No cóż moje marzenia są na tyle szybkie, że ciężko byłoby je dogonić nawet nową R8 V10. Jak nie wygram, to zwolnię trochę...
za to sie płaci ???
Ciekawe czy coś wygram:D
Do Crash19.
Tak, za wysłanie 100zł a przy wygraniu musisz zapłacić 200zł za dostawę... Głupio się pytasz. xD
Powodzenia wszystkim ;)
żebym chociaż to wygrał, bo po za tym to nawet pudełka chusteczek nie wygrałem. :
ale co mi tam życzę wszystkim szczęścia i niech wygra ten który najbardziej jej potrzebuje a nie ten który ma już a chce jeszcze jednego wygrać bo im już nic więcej wygrać nie należy
Marzy mi się ta konsola ;))
Myślicie, że komentarze typu:
eh nigdy nic nie wygrałem
bardzo bym chciał wygrać
coś wam dadzą?! odpowiedź brzmi niee.
Wyspa juniorów
e ale jak to jest tylko jedna osoba wygrywa???
Powodzenia! ale i tak mam nadzieję że to ja wygram :D
xd tu jest przynajmniej 1-10000 a w totolotku jest 1-4000000 takie są szanse
Puściłem ale i tak nie wygram. Warto próbować. Może kiedyś ....
kolo10017 [ Level: 3 - Pretorianin ] - to nie zależy od lvl ...
Zwyciezca stawia piwo organizatorom i uczestnikom :D Ja gustuje w Żubru :P
zwycięzca kupuje sobie GTA 4 i czeka na Xbox'a
Haha... najdroższa rzecz jaką w życiu wygrałem to bidon Pysia .... (Pysio - przeciery owocowe, ci którzy nie wiedzą o.O xD)
Mam nadzieję że wygram! :D
Mam pytanie, czy powinienem dostać na maila jakieś potwierdzenia udziału? Pytanie już wysyłałem dawno temu, a dalej ukazuje mi, że mogę wypełniać odpowiedzi. Jako, że nie jestem pewien co to do końca ma oznaczać, wolę się upewnić.
Gdy klikasz wyślij wyskakuje ci komunikat , że ponowne wysłanie odpowiedzi porpawia poprzednią wypowiedź , np. Pomyliłeś się co do pytania 1 to możesz poprawić lecz musisz napisac jeszcze raz wszystko. Maila dostajesz tylko jak wygrasz xd