Rozdajemy klucze do weekendowych testów gry Guild Wars 2
Koniec kampienia. Wczoraj do 4, dzis do 3 ,a wolnego klucza i tak nie zdobylem.
Żaden nie działa...v.V
po tylu godzinach to wiadomo że nie działa :P
Te klucze nie działały już po 10 sekundach od pojawienia się ich na stronie.
Jak ktoś chce klucz możecie napisać na twitterze do : https://twitter.com/#!/ericsapp trzeba go tylko wcześniej obserwować. Można próbować wyciągnąć w jakiś sposób od supportu GW, albo wygooglować.
Ja wczoraj złapałam kod z 1 rozdania na tym IGN na luzie. wzięłam 5 od końca, szybko wypełniłam i proszę, klient się teraz ściąga. Moja koleżanka dzień wcześniej też stamtąd zdobyła klucz dla siebie. Da się moi drodzy, trzeba tylko być przygotowanym, odświeżać stronę o wyznaczonej godzinie cały czas, ażeby być jednym z pierwszych i mieć już w zakładce otworzoną stronę do rejestracji, najlepiej z wpisanym już e-mailem, żeby w pierwszej części rejestracji nie klepać tego ręcznie. W drugiej części trzeba wpisać login, screen name(moze byc takie samo jak login), datę urodzenia i email. Więc jeśli ktoś znalazł gdzieś jakieś losowanie, to niech przygotuje się wcześniej na to wpisywanie, bo przejście do drugiego kroku wcale nie oznacza, że ktoś nie może nam klucza wyrwać z rąk. Nie poddawać się, ja wczoraj z 12h siedziałam na wszystkich możliwych stronach i mam! :)
@lenczakers
Ja mówiłem o rozdawaniu kodów o północy, wtedy wszystkie kody zgarnęły boty w jakieś 5sek, więc nie wkręcaj że się da bo tylko ludzie czas tracą. Można było we wcześniejszych zdobyć kod, sam zdążyłem złapać 3, jednak siedzenie tutaj cały dzień albo ściganie się z botami na IGN nie jest warte kodu do 2 dniowej bety.
Jak zgarnąłeś aż 3 to może jeden mi odstąpisz ? :D Mogę Ci dać konto do aiona veteran za niego.
ja również bym poprosił na [email protected] jak by Ci nie był potrzebny z góry wielkie dzięki pozdrawiam
keye...................... >>> http://dragonseason.com/betakeygiveaway/tabid/157/tagid/142/Default.aspx
byly wgl dzis jakies klucze ?
Keye już rozdałem kolegą ale jak jakiś złapie to dam znać bo wszyscy znajomi już mają :P Powodzenia w szukaniu.
dzifffffffffffki ;d!
Mam swoj kod xD
Nie załamujcie mnie. Siedziałem pół dnia o odświeżałem stronkę. Odszedłem od kompa na pół godziny i akurat w tym czasie pojawiły się klucze? Ja już daję sobie spokój... Powodzenia wszystkim, którzy nadal będą oczekiwać kolejnej fali.
heh, cwaniaki w czasie meczu puścili
Ogólną porażką jest to, że z większych branżowych portali tylko tu można klucz wychaczyć i to jeszcze nie wiesz o której godzinie.
Powinni od razu zapodać wszystkie i nie było by problemu, a tak tylko ludzi denerwują i to nie pierwszy raz.
Kto jeszcze nie ma klucza niech spróbuje tu: http://www.tentonhammer.com/giveaways/gw2/bwe2
Lepiej sie pośpieszcie. Żeby dostać klucz trzeba odpowiedzieć na pytanie - odpowiedź to '' Dolyak ''
No super oczywiście klucza nie mam. A najgorsze jest to, że połowa osób bierze klucze i ich nawet potem nie używa, nawet gra im nie pójdzie.
Jakby ktoś miał klucz albo konto, i się rozmyśli to może mi wysłać na maila.
[email protected]
niektórzy biorą żeby na allegro sprzedać -_-
@Erasus, właśnie o północy zdobyłam swój kod, więc nie wkręcaj ludzi, że im się nie uda. Przede wszystkim chodzi o to, że na klucze polują tysiące ludzi przez co nawet strony padają. Pomijając boty jest ogromne zainteresowanie grą, więc nic dziwnego, że tak szybko się kody rozpływają. Z tego co tam czytam w komentarzach na ign dziwnym trafem wypowiadają się osoby, które też zdobyły klucz przy pierwszym rozdaniu(czyli północnym).
Niestety pod względem organizacji jeden z najgorszych konkursów GOLa;/ rezultat niewymierny do wysiłku. Czaję się już drugi dzień... Mam nadzieję dorwać klucz dla brata.
Do tego człowiek się ściga z botami na multi-kontach... ranking zero;/
Drogi GOLu, tracisz w ten sposób a nie zyskujesz.
@lenczakers
Ja nie wkręcam ludzi, to ty im robisz niepotrzebne nadzieje, skoro osoba która to wystawia sama przyznaje że większość kodów łapią boty i część nie działa bo została wydana wcześniej na twitterze. Bath o 23 był złapany przez boty a ten o północy we 4 próbowaliśmy złapać kod i tylko jednemu się udało. Kody do bety gw już szukam jakiś czas i wiem że znalezienie go tutaj czy na IGN to kwestia szczęścia i szkoda czasu skoro można już kupić i mieć dostęp do bety i zacząć grać wcześniej.
Gówno prawda. Złapałam ponad 10 kluczy wczoraj z przyjaciółmi. Po prostu trzeba wiedzieć jak działają takie boty ;). Poza tym jeszcze pełno giveawayów jest, nie wszystkie jednak na zasadzie 'masz i bierz' ;p
Pewnie, 300 kodów od razu. I dobrze wiem jak działają boty, na tyle skutecznie że kodu nikt nie dostanie wklepując ręcznie.
Lololo? Zabawne, w istocie. Była nas 10, kampiliśmy na wszystkich turach. Mi udało się we wszystkich 3 złapać tylko dlatego, że po wpisaniu kodu wszystkie dane miałam gotowe. Maili jakichś 10 wpisałam, by były do wyboru, to samo z resztą. Jedyny problem stanowił rok przy dacie. DAWAŁO się wklepać. Chcesz może ilościowe skriny z mejla? :). Dla chcącego nic trudnego. Co prawda niektórym moim znajomym nie udawało się, więc musieliśmy siedzieć do 2 w nocy. Ostatecznie wszyscy się załapaliśmy, poza jednym, dla którego właśnie kampimy tutaj, bo inne źródła [nie licząc contestów] się wyczerpały. Haters gonna hate : D.
Btw ktoś miał wyżej rację, na allegro już klucze za 30 zł.. Trzeba być zdesperowanym by kupić dostęp do gry na 2 dni za 30 zł +..
mój kolega kupił, aczkolwiek nie był zdesperowany i w sumie nie słyszał o GW2 wcześniej
Jak widzicie na allegro klucze to wystarczy zgłosić to to szybko aukcja zniknie :) jest to nielegalna procedura :)
no raczej nie allegro nie ma sie do czego przyczepic w koncu to jest twoja wygrana w konkursie i mozesz z tym zrobic co zechcesz.
nie bo klucze należą do ANet bo sprzedając klucz sprzedajesz ich usługę którą ci dają za darmo
pomijając, że to jest zwykłe chamstwo i zabieranie kluczy graczom, którzy są naprawdę zainteresowani grą
ale jako ze dzis udalo mi sie zdobyc klucz to mi to nie przeszkadza niech sobie sprzedaja skoro 30zl to dla nich az tak duzy majatek xd
Minutę po tym jak na FB pojawił się wpis wbiłem tu po zalogowaniu, które zajęło 15 sekund było po wszystkim.
Dziwne to trochę :P I nadal uważam, że to fatalna organizacja.
zgadzam sie z Benzim pier...... dzieci neostrady biora klucze mimo ze nie maja kompa by odpalic gre.nie sa to suche oszczerstwa biore przyklad z mojego 14 letniego sasiada i 17 letniego kuzyna.mi udalo sie zdobyc klucz dzieki holenderskiej stronce ktora zapodal tu Skocznymroczny-jeszcze raz dzieki wielkie
pozdr
Zobaczcie ile aukcji z key-ami na allegro jest teraz...zgłosiłem all ale pewnie i tak to oleją...
Ja 1 już miałem grę ściągniętą ;d. Pierwszego wbiłem o 8.30 a tu klucze ^^. Tylko czekaćććć...
Drodzy czytelnicy, serwis GRY-Online.pl ogląda w zależności od pory roku miedzy 2 a 3 miliony osob miesięcznie. Jakakolwiek promocja nie była by organizowana bierze w niej udział w chwili uruchomienia od kilkudziesięciu do kilkuset czytelników.
Jeżeli rozdanemy kody do tak popularnej gry jak GW2 znikają bardzo szybko gdyż jest może i kilka tysięcy chętnych czytelników.
Przykro nam ze nie mamy na tyle kodów aby rozdać je wszystkim.
Ehh przesadzacie o klucz w ogóle się nie starałem... czekałem od 9:55 i chwile później złapałem klucz..
To pilnujcie aukcji na allegro...bo to jest chamstwo totalne jak ktoś bierze a potem wystawia na aukcje. Zabiera tym co by pograli.
Jak zwykle miałem pecha i nie zdobyłem keya, zapewne go już nie złapie. Jakby ktoś o wielkim sercu miał zbędny klucz to proszę wysłanie na maila [email protected]
vip a skad masz pewnosc ze ludzie wystawiajacy te klucze maja je z GOLa ? jest wiele serwisow z roznymi konkursami.
Dzięki GOL za klucz :D Można już grę ściągać i wystarczy update ? Czy na nowa podstawkę trzeba czekać ?
klient jest ten sam co w poprzednim bwe.
Zna ktos jakas strone gdzie jeszcze klucze rozdaja?
ale wysyp kluczy jest na allegro i gdzie tu sprawiedliwość jak człowiek siedzi tyle godz żeby zdobyć klucz a taki zdobędzie i zaraz go sell ;/
nie sadze zeby to byly klucze stad bo naprawde zdobycie ich graniczy z cudem, a juz tym bardziej kilku naraz, predzej obstawialbym ze pochodza z jakich zagranicznych serwisow
"nie sadze zeby to byly klucze stad bo naprawde zdobycie ich graniczy z cudem" - Ja jakoś 1 wszedłem rano i po 3 min miałem ;d.
nie kazdy ma takie szczescie jak ty ludzie siedza 2 dni i nie moga zdobyc. a skoro masz to co tu siedzisz ? czyzbys czatowal na klucz do wystawienia na allegro ? :P
ja czatuję na kluczyk dla kolegi :)
Mam pytanko, czy to ostatnie rozdanie kluczy juz sie odbylo ? :D
nie
noo to swietnie :D, campienie z f5 uważam za otwarte ...
"nie kazdy ma takie szczescie jak ty ludzie siedza 2 dni i nie moga zdobyc. a skoro masz to co tu siedzisz ? czyzbys czatowal na klucz do wystawienia na allegro ? :P" - Nie...chce zobaczyć ile osób robi multikonta...tak jak Ty.
dzięki za kluczyk :D :D
a to ciekawe :) spoko
haha, żartowałem :)
na jakiej zasadzie to działa klucze sie pojawiają wszystkie i już
czasami rzucają luzem, ale ten żółty przycisk "promocja klucze blabla" się zmienia i można go kliknąć
ok dzieki
Czyli jak będzie do kliknięcia, i już klikne to już nikto mi go nie zabierze .. tak ? :D
tak
teorytycznie tak, ale już dzisiaj nie będzie więcej kodów. Koniec promocji. Ciekawi mnie jedno, wszędzie napisane, że GW 2 jest za free, bez abonamentu. A przecież 1 jest z abonamentem i w dwójkę jak chcesz zagrać to musisz kupić KEY, więc o co cho?!
5gram
Abonament to jest że płacisz co dany czas określoną kwotę by mieć dostęp do gry
Jedynka jest bez abonamentu, tylko kupujesz gre, a dwójke też musisz kupić.
Ale nie płacisz w żadnym wypadku co dany czas określonej kwoty
dobra jest key ale do gry a nie do co miesiecznego wpisywania kupujesz gre i grasz do woli
abonament- oplata miesieczna
gw2 trzeba bedzie kupic ale abonamentu nie bedzie
masz złe dane.
GW1 ani GW2 nie jest free to play.
GW1 i GW2 nie mają abonamentu i tyle. Po prostu ludziom ciężko to ogarnąć, bo są przyzwyczajeni do abonamentu np. w WoWie. Model biznesowy jest tu identyczny jak np. w Diablo - kupujesz grę i grasz ile chcesz.
okej już czaje, dzięki za odpowiedz. Max PEJN 3 czeka.
Promocja zakończona!
piszesz tak żeby ludzie zrezygnowali :)
haha nie koniecznie, ale pisali, że do dzisiaj tylko kody, a zobacz ostanie rozdanie, innych np. do TERRA o 18 było złote rozdanie a w GW2 mamy już 21 jeszcze masz nadzieje? ;>
ktos tam jeszcze siedzi w redakcji w koncu jest E3 i w usa siedzi K.Gonciarz ,ktos musi wrzucac przyslane przez niego materialy w koncu tam jest 9 h roznicy,wiec pewnie kiedys kliknie i wrzuci te oststnia partie kluczy
Wieczór chyba już dawno się rozpoczął? :D
Wieczór się zaraz skończy a zacznie się noc...
dokładnie
23:58 - wrzucą te 30 kluczy hehe ;d
Jestem pewien na 100% że to będzie wrzucone późną nocą.
Jak wrzucą je w nocy to ja zmienię zdanie na temat tego serwisu ;/
na bank po 22, 23 coś takiego. Nic trzeba czekać ;d
kurde jak rozdane jak klikałem na F5 co 5sec ?? fake i tyle
MAM klucz!!
chyba lepiej czatować na zagranicznych stronach, polski zaścianek dostanie 30 i po zawodach
tez odswierzalem co kilka sekund chyba bylo nas pare tysiecy dlatego tak szybko zniknely
I ostatnie 5 dla forumowiczów:
FDDKQS-R6VML-PKCH-94M-XRK3BJQ
GLL146-CDRJ4-DC7J-N1P-N3KWPHC
4HHSLQ-RPJ8J-D47C-V8F-RGJ1SX8
FJJHC2-VG7NX-VJNP-V3K-QLG6RCQ
277VD7-B1G4V-819M-JGP-K81D78S
2BB47F-D17CK-VSGR-WNW-6D3QM97
JEEST dzieki stary !
heh, wiedziałem że akurat przegapię :)
ha, wygrałem keya w conteście na talktyria :)
wpisalem kod wszystko ładnie tylko że nie moge sie teraz zalogowac na konto na stronie guild wars a hasla nie moge przypomniec wiecie moze co jest grane?
jest dobra wszystko mam KLUCZ JEST :):):):)
damiano181818 - skróć sobie adres stronki tylko do "https://account.guildwars2.com/login" a zalogujesz się bez problemu ;)
Grę mogą pobrać tylko osoby które mają keya tak?
doniek171 nie, gre moze pobrac kazdy z http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe
Wszyscy, którzy nie dostali klucza: http://www.facebook.com/GameBreakerTV/app_403359706360567
Mi się poszczęściło i po godzinie dostałem keya :)
Najlepsze jest to, że klikałem cały czas odśwież i nic kompletnie się nie pojawiło -.-