Dzięki za kod. Ja jakoś miałem farta i chyba 2 dni temu kliknąłem w tą promocje patrze a tu kod jest ;D jak ta beta będzie wyglądać ? DOKŁADNIE - może ktoś wie...
Jakby ktoś miał wolny to nie wyśle na [email protected]
Nigdy nie miałem szczęścia do tego typu promocji, a PS3 jest i czeka na kolejne AC.
Dołączam sie do pytania Kerm1ta -jak bedzie wygladac beta??
Bo z tego co sie dowiedzialem to bedzie tam multiplayer a co bedzie z sigla i jak duzo z multi??
nie rozumiem i nie trawię takich ludzi... walcza o klucz, spamują forum a nie wiedzą czego dany klucz dotyczy... zal i tyle... i wy sie nawywacie fanami AC?
janczi nie cwaniakuj mi tutaj bo wystarczy zobaczyc na poprzednia strone na twoje neostradowe posty bo wogole nie wiedziales co sie dzieje i cie wysmiali <hahaha>
Wiem że jest multi geniusza ale sie pytam czy cos z singla,a ty też widze dużo wiesz , a oczytany to z tego co widze po twoich poprzednich postach to jestes jak małpa w cyrku :D
a ty jakis głupi jestes?? przeiez napisalem ze bedzie tylko multi a ty dalej z tym singlem... bedzie multi, 3 mapy w tym jedną trzeba odkryc... 8 albo 6 postaci juz nie pamietam dokładnie... widzisz, nie jestem taki leniwy jak ty i stąd to wszytko wiem.. i jakos nie widze zeby ktos mnie wysmiewal... ale wmawiaj tak sobie bo ja mam to gdzies... a co do "neostradowych postów" to musze Cię zawieśc bo nie posiadam neostrady chłopcze...
"neostrdowe posty" nie odnosza sie do twojego usługodawcy interenetowego.
Wybacz ale jeśli 2 osoby mi mówią ze moze bedzie single a 1 ze tylko multi to sie wole dopytac!!
Rzeczywiście jestes bardzo pracowity że wiesz takie rzeczy. hahahahah
Widze że nawet nie wiesz co to robota i nie odrózniasz pracowitosci od ciekawosci i lenistwa :/
edkus - zdajesz sobie sprawę, że pisząc ten post, zrobiłeś "up" na forum, jednocześnie zwiększając liczbę osób ubiegających się o klucz i zmniejszając swoje szanse?
Ile zostało czasu do końca, bo u mnie jest wyświetlane 17 godz. i 55min. ;/
dziękuje za kluczyk :P
Tez mam
Huraaa mam kod :P dzięki gry-online :P
ja pierdole
jaki zal, wylogowalo mnie sekunde przed, 10 s pozniej nie bylo juz :(
ŻAL wylogowalo mnie z gry online stracilem 20 sekund i juz koniec zal zal zal!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę , daj ktoś, nie zalogowałem się i po 5 sekundach już nie było :(
maaam
proszę o klucz na gg 6465704
W końcu mam go, dzięki.
P.S.
Są jeszcze?
Proszę ludzie, daj ktoś
ja pitole odswiezam i mi wyjebal text "musisz byc zalogowany o.O" hahahaha i niema klucza
Bardzo proszę o klucz: gg 8609530
Kto Chce klucz oddam za free
Niech to :( chciałem jeden bo by się zprzydał ale beta z PS PLUS wystarczy
Może mi ktoś kto niema Play station 3 dać mi klucz bo mi się nie udało zdobyć a chętnie zagrał bym w BETE.
Cześć jak ktoś chcę klucz to pisać na gg: 21670400:)
spox to pisz na 3022201
spox daj mi prosze gg 6465704
prosze o klusz 6302902 podziekowal
w 30 sekund poszło 100 kluczy O_O
już poszedł :) kto pierwszy ten lepszy:)
jakie 30, jakie 3 min, w 5 sekund. Dlaczego mnie wylogowało, co za żal...
Kurde jakieś problemy mam z wpisanie tego kodu, wklejam go i wywala mnie i musze ponownie się logować.
Odda ktoś klucz? :) Miałem problem z przeglądarką i zaspałem. Dziękuje
GG 3841697 mail: [email protected]
Jak to jest z tym wpisałem kod i wyskoczyła mi strona z ubisoftu z gra. Co do ma być !!!! Gdzie ten kod ??? Skąd mam go miec jak strona mi nic nie pokazała.
dzupert tez mam podobny problem po wpisaniu kodu nic nie dostałem
ma ktos na sell?
Dobra, właśnie też to przeczytałem, że jutro dostaniemy na maila.
THX, za klucz, ale jeszcze dzisiaj go wydam na Forum :)
Jak wy chcecie grać w grę po angielsku, jak nie umiecie przeczytać instrukcji na pół strony w ramce podczas wpisywania kodu...
Czy mógłby mi ktoś dać kod? e-mail: [email protected]
Serdecznie dziękuję! :)
Aha, poprosiłem o 1 kod a dostałem 3 o_0
Too late Panowie, rozdałem na innym forum.
ja tez chętny, Heavy, podzielisz sie? gg: 6465704 e-mail: [email protected]
macie klucz do psn i gdzie go dostaliście
kubakacz97, pisz pełnym zdaniem dziecko.
jeżeli ktoś by miał za dużo kluczy to mógł by się podzielić mój mail : [email protected]
Witam. ma ktos może wiecej kodów, albo zbędny kod (nieużywany) chętnie przyjme. E-mail :[email protected]
Wszedłem na strone dałem kod zarejestrowałem sie, wszystko w sumie ładnie pięknie i nie dostałem e-maila z kodem na psn :D co jest ?
Aha , dzięki, nic takiego nie mogłem znaleźć , słaby angielski :P
Jak otrzymam klucz to mogę komuś udostępnić kona na psn, w zamian za inną gre. Ktoś chętny ??? Pisać na gg 25902416
Mam pytanie czy ktoś już otrzymał ten wygenerowany klucz do ac od ubi?zrobiłem wszystko zgodnie z poleceniami i kod miał przyjść dziś ale go nie ma :(
No to jeszcze tylko czekamy na maile z Ubisoftu i aktualizację PS@Store xD
Witam. Posiadam kod do oddania. Jeżeli ktoś chce proszę pisać na gg: 6928601 lub maila: [email protected]
Kto pierwszy ten lepszy!!
Witam! Jak ktoś ma do oddania to proszę napisać na adres [email protected]
Z góry dzięki! Niestety się nie załapałem.