Prometeusz - oficjalny zwiastun już jest
No wreszcie jest! Cały dzień czekałem żeby wrzucić go do dzisiejszego tekstu. Podbieram ;) Będzie na co czekać.
Ja bym się na ten film tak nie napalał. Bo jak ma się wygórowane oczekiwania to zazwyczaj końcowy produkt nigdy ich nie zaspokoi. Do tego nie wierze w zwiastuny nie raz dałem się oszukać z resztą nie tylko ja.
Scott > Jeśli mi się uda, to zamierzam poprzestać na tym zwiastunie. Wystarczająco klimatyczny jest i pozwala sądzić, że film kopnie mnie w dupę, a nie chcę sobie popsuć historii zbytnio spojlerowatym zwiastunem numer 2. Zobaczymy, jak będzie.
Cayack > Z tego playera trzeba wziąć tylko środkową część (między znacznikami <embed> /<embed>), bo inaczej nie zadziała. Ale niedługo na pewno będzie HD na YouTube :) // EDIT - poradziłeś sobie. Git!
fsm --> co lepsze, skopiowałem cały kod, zmieniłem tylko szerokość z 620 na 600 :) A nawet nie wiem, czy to było niezbędne. / Edit: i już jest na YT, ale na razie 360p
Czekam jak na zbawienie, porządnego dreszczowca sf potrzebuję chyba bardziej niż tlenu.
Będzie kaszanka. Nie wiem dlaczego ale po tym materiale jestem tego pewien
Świetny! :O
Filmik podmieniony na HD - dzięki eJay.
koboon > Film ma w Polsce premierę w ten sam dzień, co w USA - 8.06.2012 :)
0:44 - moment jak wyjezdza 'dzialo'z dziury w podlodze
to nie jest to miejsce ktore zwiedzali ludzie w jedynce na samym poczatku?
Niemcy, Szwajcaria czy Włochy mają jeszcze później od nas i nie płaczą.
Amerykanie Tintina mają dopiero teraz, 2 miesiące po premierze w Polsce, a sami to produkowali.
Ej, ku*wa. Jak 20 lipca. Jeszcze kilka godzin temu było 8 czerwca. Japier... (na filmwebie dalej stoi 8.06)
Piotrek.K > Tak, to jest to samo miejsce. Ten stwór/skafander znany jest jako Space Jockey.
Jest nadzieja na powrót dobrego S-F. Nareszcie!