Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Cooldown Nikt nie umie grać nową postacią w LoL-u. Jej win rate to nieśmieszny żart

17.09.2023 15:54
1
IAHERIAXI
1
Junior

Tsa
Po samym tytule stwierdzam że to po prostu grają nią w bronze lub iron.
W wyższych rangach ta postać jest najbardziej op Pickiem przy obecnej mecie

17.09.2023 16:02
CzarnaKreda
2
odpowiedz
CzarnaKreda
129
Generał

IAHERIAXI
Na wyższych rangach też nie ma zabójczego WR na topie nie przekracza 40%, a dżungla trochę ponad 40%. I tu mówię o rangach diament i wyżej.

17.09.2023 18:20
TheSkrilex
3
odpowiedz
TheSkrilex
113
Generał

IAHERIAXI Nie, ta postać nie jest op pickiem. Gracz posiada nad nią zbyt małą kontrolę. Jest zbyt niestabilna na las przez jej W, które może zaważyć nad wzięciem objective'a, oraz zbyt łatwa do skontrowania na linii przez tą samą umiejętność.

17.09.2023 19:02
Persecutor
4
odpowiedz
Persecutor
44
Tosho Daimosu

Ta 70% WR 30 gier w grandmasterze, po prostu ludzie nie ogarniają postaci i tyle :P
https://www.leagueofgraphs.com/summoner/champions/briar/euw/i+am+flawed/soloqueue

post wyedytowany przez Persecutor 2023-09-17 19:06:30
17.09.2023 23:02
5
odpowiedz
zanonimizowany558287
180
Senator

Przecież ta postać jest prosta jak diabli. Wiem, że w lola większość graczy to malpiszony bez mózgów, ale bez jaj. Zagrałem nią nawet dzisiaj pierwszy meczyk na rankedzie i łatwo jak diabli. Ma kapitalny clear jungli, całkiem spoko ganki, dobre obrażenia. A że włącza jej się czasem ten szał (który fakt, zabił mnie dwa razy, ale to akurat trochę była moja wina) który dosyć łatwo wyłączyć - tak jak mówię, małpy nie ludzie grają w tę grę. Po Bel'Veth kolejny fajny jungler.

18.09.2023 20:15
6
odpowiedz
Eflix
17
Legionista

IAHERIAXI ja po twoim poście stwierdzam, że z high elo nigdy nie miałeś niczego wspólnego, bo pomijając FAKT że ta postać i tam ma niski winrate, to jeszcze nie rozumiesz jakie picki są najlepsze w profesjonalnej grze. Spoiler: Takie nad którymi nie ma się pełnej kontroli na pewno nie są.

Cooldown Nikt nie umie grać nową postacią w LoL-u. Jej win rate to nieśmieszny żart