Konferencja Sony dotycząca PlayStation 3
No nareszcie!! Może wreszcie w marcu pokażą PS3 w działaniu dla wszystkich :P Kurcze już się no mogę doczekać!!
Natura tego wydarzenia jest taka, że publiczność tam nie wejdzie :) Ale nawet jeżeli dalej developerzy nie będą mogli rozmawiać na ten temat, ktoś w końcu puści farbę i zacznie gadać :)
czyzby reakcja sony na coraz glosniejsze plotki o tym jaka to ps3 jest niedopracowana?
Deadeye - Sony po prostu robi swoje. Komu ma tłumaczyć, że ps3 nie jest niedopracowana, developerom ? Krok po kroku będą odsłaniać karty. Parę firm robi w gacie czekając na ruch Sony, niedługo się przekonają czy trzeba się było bać, czy nie :)
Nic nie dzieje sie bez powodu, Deadeye trafil w sedno. Takie spotkanie gdyby bylo roboczym (a na takie niby ma wygladac) nie byloby rozglaszane - bo i po co? Daleko mi do fana Xa ale umiem jeszcze rozroznic zagrywki pod publiczke od opisu cyklu developerskiego.
Łaski nie robią, w końcu i tak pokazać muszą. Mnie się nigdzie nie spieszy - nie mam HD TV i na razie się nie zanosi a bez tego konsoli kolejnej generacji nie kupię.