Klawiatura „której nie ma”
O rany.. Alez ta technika szybko biegnie do przodu.. 99% urzadzen dzisiaj rozpowszechnionych mialo swe odbicie w filmach s-f z lat 80, a nawet 90 ! Wtedy nie bylo mowy o takich bajerach.. Jeszcze troche, a nie zdolamy spostrzec "przesiadki" z rodzimej tpsa na grube kablowate wtyczki mocowane bezposrednio do glowy posiadajace transfer 100 mbps ;-)
O Jaaaaaaaa!!! Ja kcem takom kalwierke!!!
mnie ten sprzet w ogole nie interesuje. Nie wyobrazam sobie na tym gry w q3 np. Nie ma miejsca na nadgarstki, nawet nie idzie wyczuc klawiszy. Fakt faktem ze jest to bajer
Takie cos by się przydalo.Ale pewnie drogie by było.
A ja myslalem, ze prima aprilis 1ego kwietnia jest...;)) Wypas!:)
takie urzadzenie moze moim zdaniem oscylowac w okolicach 250-400 zl bo przeciez na taki gadzet musza byc nabywcy
hm.. no fajne :). Widziałem to kiedyś w CDA
Widzialem to juz dwa miesiace temu i nie wydaje mi sie zeby to bylo ekstra wygodne. Moze to kwestia przyzwyczajenie, ale sprobojcie sobie postukac opuszkami palcow po biurku.
a sprobuj szybko stukac po biurku i szybko stukac po klawiaturze. Szybciej wyjdzie po biurku, a jak ktos na dodatek opanuje ulozenie klawiszy na takiej powierzchni to moze zaskakujaco szybko pisac rozne teksty. Ja i tak zostane przy mojej wysluzonej majkrosoftowej klawiaturze
Avada Kedavra --> mam nadzieję że nie sugerujesz iż to CDA za tym stoi :), czy może ci chodziło o to że "Polska wchodzi do Unii a CDA jest najlepszym pismem na runku i tylko CDA kupujcie" :)
A ja przeczytałem o tym w "Time", choć słyszałem że SGK, Top Secret i Play też o tym pisały. Podobno w MayClub było o tym głośno już na wiosnę.
No mi np. nie przeszkadza.. biurko czy klawiatura, pisze tak samo szybko i bezwzrokowo.. kwestia wprawy i treningu.. 10 lat klepania w klawisze robi swoje :)
A taka klawka by siem przydala heh.. wabila by kumpli ;-)P
kurcze ale bajer ;)
Calkiem, całkiem...
Calkiem, całkiem...
oooooo ale fajne
bede oryginalny:
ale gupie!! :(
Bardzo maza. Zwłaszcza przydało by się w połączeniu z komórką do sesemesów.
MateyToB --? jak dobrze mi się wydaje takie miało być pierwotne zastosowanie tej klawiaturki
Super to by bylo, jeszcze dodac opcje zwiekszania i powiekszania tej klawiatury, a dadatkowo mozna udezac w ta klawiature mlotkiem i sobie jedynie biurko obijemy ;)
Wreszcie coś wymyślili porządnego bo to to to jest SUPER
Ktoś tu powiedział że by się nie dało grać w Q3 a czy wogóle było uwzględnione że przecież to nie ma być do grania !
PC WORLD KOMPUTER pisal i tej klawiaturze juz kilka miesiecy temu
Bayer, ale ja bym wolał, aby ta klawiatura była wyświetlana w powietrzu, na 40cm przed głową. To by dopiero był bajer z filmu - uderzać w powietrze, zamiast w klawisze :D