GeForce 353.06 WHQL - nowy sterownik Nvidii już dostępny
Oczywiście, no bo jak! BOŻE To AMD już mnie dobija, na następne sterowniki poczekamy pewnie przy AMD ok. 3 miesięcy a kiedy wyjdą z BETA to już nie mam bladego pojęcia ...
Dlatego ja nigdy nie wybralem i nie wybiore kart amd. Juz wole doplacic do karty nvidi i miec swiety spokoj, niz ciagle sie wkurwiac ze cos nie dziala albo ze jest do dupy z optymalizowane pod amd czy jakies inne jeszcze pierdoly.
W " Release Notes" w kontekście Wiedźmina jest tylko update profilu SLI oraz nie rekomendowany 3D...
No, ale GOL jak zwykle wie najlepiej i to bez testów "znacznie zwiększa wydajność", a wy się nie znacie.
No ale naprawdę wydajność skoczyła. Przetestowane na Project CARS - na (prawie) najwyższych ustawieniach (bez 4K oczywiście), na kompie z mojej sygnaturki, gra bez tych sterowników miała średnio 40-45 FPS - ze spadkami przy dużym "kotle" z samochodami i w deszczu. Teraz mam średnio 50-60 :) Więc różnica całkiem spora. Warto było czekać na "obrobienie" gry przez nVidie.
na moim 3 lub 2-letnim 780 Keplerze SuperJetStream karta dostała niezłego kopa , a już się zastanawiałem czy nie sprzedać jednak posłuży mi ona przez chyba jeszcze przez kolejne 2 lata , jednym słowem Dziękuję NVIDIA :)
Witam mam taki problem mam nadzieje ze ktos z was bedzie umial mi pomoc mam karte graficzna GTX730m mam zainstalowany sterownik 352.86 pobralem nowy sterownik 353.06 i jak chce zainstalowac to mam informacje po pewnim czasie ze "komputer nie moze dokonczyc insstalacji sterownika jest konieczne ponowne uruchomienie komputera" uruchamialem komputer 5 razy i nic wiec moje pytanie brzmi czy musze odinstalowac stary sterownik zeby zainstalowac nowy????