Elon Musk chciał udowodnić, że umie grać w PoE 2. Padł przy pierwszym prawdziwym bossie z pierwszego aktu
Elon jest słabym graczem w Poe2. Nie grał w poe1, nie ma doświadczenia i nie rozumie co się dzieje. Jeżeli jesteś tego typu graczem to nie grasz Hardcore modu z 1 życiem bo nie pograsz za długo. Hc nie wybacza błędu i jest trybem na ludzi którzy naprawdę świetnie znają te gre. Przeszedłem poe1 na frostblejdzie, wbiłem lvl 100 I zrobiłem ubery. Poe2 przeszedłem również robiac końcowego bossa Arbitrera +2 na rendzerce lvl 94. Zginąłem około 100 razy I wiem jak trudne jest to wyzwanie. Gość ma rację, Elon nie wyjdzie z 1 aktu, bo tu trzeba miesięcy wprawy żeby grać bezbłędnie a to jest zwykły nub... Który mnie obraził deklarując że jest jednym z najlepszych graczy na świecie gdzie ja poświęciłem miesiące albo lata żeby być na tym poziomie na jakim jestem z moim skilem i zrozumieniem poe1 i PoE2. Ten tym jawnie napluł mi w twarz. Gość jest słaby i beszczelny i cieszę się jak dziecko kiedy widzę jak ginie.
Szok, chłop którego cała osobowość składa się na posiadanie pieniędzy i masy dzieci których nie wychowuje jest gównem w każdym innym aspekcie.
Musk powinien teraz odkupić od Tencenta studio tworzące PoE i je zamknąć, razem z serwerami gry.