Dzięki temu urządzeniu obejrzysz najnowsze seriale nawet na dwudziestoletnim telewizorze
Tragiczny artykuł.
Oppenheimer OFICJALNIE trafi tylko na VOD (np. C+, AppleTV, Chili), i to po 100 dniach od premiery, czyli ok. 29 Października 2023.
Na dziś dzień wiadome też jest, że nie pojawi się na streamingach (Max, Prime, NF).
Sam produkt to kiepskie polecenie, bo Alexa nadal nie funkcjonuje w języku polskim, a stick to tragiczna „przystawka” z zamkniętym środowiskiem, że spyware od Amazonu, gdzie z tyłka idzie dostać bana, co równe jest z tym, że traci się dostęp do wykupionych usług i produktów.
Dowolny „Smart” TV Box będzie lepszy, pozwoli na korzystanie nie tylko z Prime Video, ale też z innych serwisów, jak i IPTV oraz pozwoli na lepszą kontrolę.
Czy gry online oddadzą mi pieniądze za tego sticka? Kupiłem, odpalam Prime, a tam Oppenheimera nie ma. Czemu wprowadzacie w błąd?
Napisałem w tej sprawie do Media Expert - w końcu ich reklamujcie i twierdzicie, że Oppenheimera da się obejrzeć na urządzeniu które od nich można kupić.
Polecam robic porzadny risercz przed publikacja.
Najlepsze, ze jakis dzban zmienil tytul tego wpisu z w miare normalnego na clickaitowe gowno xD
https://www.gry-online.pl/hardware/amazon-fire-tv-stick-opinie-3-gen-przystawki-z-alexa-i-dolby-atmo/z425fdc
Kiedy myślisz że niżej nie można upaść, gry-online pokazują że nie dotarli jeszcze do granicy swoich możliwości. Z dobrych programów zrezygnowałem, z tvgry zrezygnowałem, z was też mogę, chociaż wolałbym nie.
To dzięki wam zainteresowałem się jak składa się skargi na przedsiębiorców. Nie jestem na tyle zmotywowany żeby faktycznie ją złożyć, ale pierwszy raz zdarzyło mi się szukać takich informacji.