Do każdego Wii jedna gra gartis?
Gdyby byla to promocja sklepu - tak. Jednak to bedzie cos na zasadzie dem dolaczanaych do kazdego modelu PSX/PS2.
A ja myśle że Nintendo standardowo do każdej konsoli dorzuci Tetrisa.
jiker >> pewnie mu chodziło o to że w chwili obecnej można znaleźć zestawy z pełnymi wersjami :] ale napewno nie dodaje się do każdej konsoli ps2 full wersji :]
Ja konsole zawsze kupuję w Niemczech, wiele taniej i w dodatku kiedy kupiłem miesiąc po premierze PS2 dostałem tam 2 gry za friko. Nie pamiętam już jakie. Dlatego wiele bardziej się opłaca konsole kupywać za granicą niż przepłacać w Polsce:)
jiker >> Wiadomość: Do każdego Wii jedna gra gartis? gArtis ? hmmm :)
jiker -> wystarczy sie zarejestrowac na www.ps2registration.com, i dostajesz dysk do konfiguracji neta i hardware:arena. dotyczy to kazdego slima.
Hmmm było by miło gdyby dorzucali jakąś fajną gierkę, jak za dawnych l;at ;)
Deadeye --> Kilka lat temu cos takiego nie obowiazywalo ;). No i nie jest to cos takiego, co byc moze wprowadzi Nintendo - gratisowa gra w zestawie z konsola, nie bedaca czescia promocji ani niczego w tym stylu. Po prostu normalny element, jak np. pad.
I zapewne będzie w pełni wykorzystywała możłiwości wspaniałego pada do Wii :) bo w przeciwnym razie taka taktyka byłaby dobra jeśli dodawaliby np. nową Zelde ;)
Taikun --> Stad prawie wszystkie spekulacje wiaza sie z Wii Sports, ktora to gra w sposob bardzo prosty, ale i efektowny pokazuje co drzemie w Wii-mote :).
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=6372
Jak taka gra, to ja kupię. :)