Diablo III [PC] - VGA 2011
Wszystko ładnie pięknie ale gdzie jest mój klucz do bety. God damn it.
Ta mała jest nawet śliczniejsza od młodej lary. Przez co ten filmik wydaje się być ładniejszy niż jest, dobry chwyt.
No cóż, filmik robi wrażenie, dość intrygujący i klimatyczny - nic tylko czekać do 2013 :D bo wcześniej pewnie nie wyjdzie...
spoiler start
data premiery świat: kwiecień 2012
data wydania PL: kwiecień 2012
spoiler stop
Tym diablo juz zygam,oczy bola od cukierkowej palety barw....do tego Quest Tracker jak w fable czyli gra prowadzi za raczke gracza,tyle pierdo...o grze tyle czekania i pogramy zapomnimy to samo bylo z Mafia 2 tyle latek i nagle " o gdzie ta mafia2" "pamieta ktos ja?"
Lapska Kotticka D3 dorwaly i to jest problem mappki nawet jakies itemki beda jako DLC by tylko zarobic $$$ kiedys mapki byly w patchu (MW1,WaW) a teraz plac po 50-55zl za 3 pliki -.-
wole torchlight 2 przy Torchlight bawilem sie lepiej niz przy becie...tego czegos dla dzieci jak wow upadl tak to upadnie...
dmcNero92 - nic nie zrozumialem z twojego belkotliwego posta, moge sie jednak z Toba zalozyc o stowe, ze do Diablo III nie zobaczysz ani jednego platnego DLC - bedziesz mial darmowe patche dodajace troche contentu i pelnoprawne dodatki, dodajace go duzo, jak w WoWie.
A co do podanego przez Ciebie terminu premiery?
Source or GTFO.
Mr.B-F - i ten i poprzedni filmik [black soulstone] to przeciez intro i przerywnik filmowy wyciagniety z gry, jest wiec chyba naturalne ze beda utrzymane w podobnej stylistyce, bohaterka tez jest ta sama.
Dla mnie filmik jest bez zarzutu.
@ dmcNero92
Oczy bola od cukierkowej palety barw? Hmmm... Albo patrzymy na dwie rozne gry, albo Ty w zyciu cukierkow nie widziales (co jest troche smutne).
Intro calkiem fajne, dobry klimat etc, choc bardziej podoba mi sie to z BlizzCon'u.
ja pierdziele, te trailery Blizzarda są taki zajebi**e, no najlepsze jakie mogą być a te postacie szczególnie ta laska wygląda lepiej niż na żywo chyba, a jak oglądam trailery to wydaj mi się że tylko Blizzard umie robić prawdziwe trailery a inne studia to robią tylko jakieś gówniane filmiki
Co jest najlepsze ta laska ma nawet perfekcyjny manicure i świetny, delikatny makijaż - widać to w poprzednim filmiku z Black soulstone.
Trochę żenada robić Hollywood z tego mrocznego uniwersum...
A jeszcze większą żenadą jest, że blizzard po raz trzeci korzysta z tego samego pomysłu na fabułę, Starcraft, Warcraft 3 i teraz Diablo 3 opierają się na tym samym motywie.
Kolejny film bez napisów PL.
Diablo III ? - Nie dziękuje !!!
Żenadą jest to, że tą grą się tak wszyscy zachwycają.
Zrobili z mrocznej i klimatycznej gry (diablo 2) jakąś hoolywodzką produkcję !
Niech wydadzą tą grę nawet w 2014 lub później, nie będę na nią czekał i szczęśliwy bym był jakby nic nie sprzedali ;)))
taka prawda, Blizzard już dawno zszedł na psy.
Za mną już gimnazjum, ogólniak ,a jak dobrze pójdzie ,to w maju obronie mgr. a Diablo 3 jak nie było tak nie ma :/ Człowiek się zdążył zestarzeć :p