Diablo III [PC] - Demon Hunter - cinematic
Ooo... na dwie kusze.... nie widziałem jeszcze czegoś takiego :-P
Jeżeli rzeczywiście Diablo III ma się ukazać w Marcu to zapewne gry innych twórców które też będą miały premierę w tym miesiącu to zapewne znowu będziemy świadkami wielkim przenosin premier na kolejne miesiące.
P.S Ciekawe czy kolesie z CD Project Red nie wystraszą Diablo III i dalej będą planować wydanie Wiedźmina 2 w Marcu, bo moze to mieć spory wpływ na sukces finansowy W2.
przecież to będzie największa kupa w dziejach. Lepszy jest Titan Quest.!!!
mikecortez -----> widocznie na czas pisania tego posta wkradł się we mnie optymizm.
Nie podoba mi się ten film, jak na Blizzarda słaby i mało klimatyczny. Sam projekt postaci zresztą też.
skąd wiesz?
Mnie tam sie podoba :P
Czekam na te gra jak na zadna inna chyba :)
Fakt, ze to nie jest juz D2 ALE widac spory potencjal licze, ze sie nie zawiode :)
dziewczyny- to oczywiste, ze filmik jest na silniku gry (+ max AA i inne upiekszenia etc.) wiec wyglada bardzo ladnie, nie narzekac:) na prawdziwe cinematici jeszcze troche poczekamy...
Ta klasa to jakiś żart?
Bankowo jest na silniku gry i wedlug mnie wyglada git.
@adrs
Zart? Chyba najciekawsza z pieciu klas.
To może byc filmik zrobiony na silniku gry, albo tylko na prętce zrobione intro prezentujące nowa klase postaci w grze, który to filmik może nie być w grze.
Znowu będzie 10 lat czekania i 2 godziny grania żeby przejsć całą gre :C
Jak dla mnie kozak filmik nowa postać też :), trochę jak Van Helsing :P ale fajne heh.
Nigdy nie zrozumiem fenomenu tej gry...
To chyba jakiś żart. Dlaczego oni zrobili z mistycznego Diablo jakąś mieszankę Rambo i Warhammera? : |
bartek183- bo to kolejna czesc, nie remake.
Ej kurde, ocb, dlaczego ona miała automatyczną kuszę? No ok to jeszcze ogarnę ale ku*wa broń skałkowa? :/ No tego to już nie zniose, albo magia i miecz, albo w ogóle jej m4 w wyposażeniu dać i miniguna na plery xD
Jeszcze mogę się z franussem zgodzić ale bron na ołów, tego nie zniose
Filmik zdecydowanie jest na silniku. Za brzydki, za mało detali w teksturach i faktycznie bardzo podchodzi pod WoWa, czy Torchlight. Mam wielką nadzieję, że sama gra nie będzie tak szybka, jak to pokazali na tym gameplay'u, bo tu to jest jakiś ninja na dopingu. Klimatu Diablo 1 to już według mnie tutaj nie będzie, ale bardzo chciałbym się mylić. No i co by nie mówić, to sobie tak czy tak jeszcze sporo poczekamy. Dochodzi przecież polska wersja, która pewnie będzie pełna, tak jak w Starcraft 2.
granie tą klasą postaci bedzie wyglądało jak alien shooter.To nie dla mnie
szczerze to spodziewalem sie czegos wiecej po filmikach od nich, ale ten byl tragicznie wykonany... pixeloza wszedzie tragedia
Do m919 "przecież to będzie największa kupa w dziejach. Lepszy jest Titan Quest.!!! - Zgadzam się że Titan Quest był świetny, ale bez przesady ile można w niego grać, z resztą Diablo III będzie lepsze bo krwawe, szybsze i z mroczniejszym klimatem, przynajmniej ja wolę taką konwencję.
Teraz z kolei do puyol93 który napisał "Nigdy nie zrozumiem fenomenu tej gry..."
Otóż jej fenomen jest bardzo prosty, jest to gra szybka, przyjemna i nieskończenie grywalna, do tego z fajnym klimatem, i świetnym muli (Co-Op) Nie potrzebuje tyle czasu do rozkręcenia się co większość rozbudowanych R.P.eGów, jest właśnie bardzo szybka, dosłownie z miejsca wkracza się do akcji i tak aż do końca, ale rozumiem że nie każdemu to odpowiada i nie każdy lubi Hack n Slashe.
P.S. Ja np. nigdy nie zrozumiem fenomenu serii "The Sims", dla mnie to jest gówno absolutne i strata czasu. Jarać się, że się sprzątnęło pokój w grze, zamiast zrobić to w realu