Co nowego w konsoli Nintendo 3DS
A dajcie spokój. Ile można, Boże, ile można grać w pierdółki, a teraz jeszcze przy wykorzystaniu równie pierdółkowatego 3D. Lubię tę konsolę, ale niech ona wreszcie zdechnie i ustąpi miejsca. Chcę nowe gry, nowy sprzęt, nowe silniki graficzne. Mam dość oglądania bitmap, sprite'ów i pikseli.
[3] Przecież to właśnie jest nowa konsola, z nowymi bebechami. Po prostu kontynuator linii DS, tak samo jak GBA był następcą GBC.
jeśli będę miał dalej słały dochód kasy ,to kupię nawet w dniu premiery
Kondrad312 - wlasnie nie. jest to NDSi z dodana powlaka sharpa. i tyle. nic poza tym. sam z checia zmienilbym NDS na NDS2 (tak samo PSP, na PSP2, choc tutaj jest jeszcze niezle z wygladem gier). Znudzilo juz mnie n-0ty raz granie w "to samo". Czas PSXa oraz przenosnych gier z taka grafa minely, daj spokoj. Posiadam NDS Lite oraz PSP jak cos.
A jaki masz dowod na to, ze jest to stara konsola z dodana powloka dajaca efekt 3d?
realsolo-> Po pierwsze nie Kondrad tylko Konrad :P Po drugie: to JEST nowy DS. Polska prasa słabo precyzuje, o co z nowym handheldem Nintendo chodzi, ale czytając amerykańskie serwisy można stwierdzić, że to zupełnie nowa konsola. Będzie posiadała analoga, nowy układ graficzny nvidii (ten, o którym się spekulowało pare miesięcy temu), i również ekran dotykowy (jak dotychczasowy DS. Będzie również wstecznie kompatybilny z obecnym DS'em, ale to nie znaczy, że to poprostu reedycja starego DS'a. To kolejna generacja handheldów.