Chlebem i solą? Nieee...
Super, nowy blog jest. A mógłbyś podać link do Twojego bloga, który prowadziłeś z żonką?!
Niech się żonka wypowie ;) Jestem ciekaw.
@Sassafrass - proszę bardzo http://mazizona.com.pl :) a żonka już słyszę stuka :)
@piotr432 - jak odbierają? IMO normalnie odbierają, przecież zmysły mają takie same ;) Rozwiń myśl, to może rzeczywiście będzie temat do napisania.
@ROJO - witam witam :)
Nie wiem, jak kobiety (inne znaczy się) odbierają gry, dla mnie to rozrywka. Nie mam ciśnienia, aby zdobyć i wygrać wszystko. Największą przyjemność daje mi samo granie i najlepiej jeśli za grą stoi jakaś historia - jak np. w Fable. Nie lubię strzelanek, bo po prostu nie umiem w nie grać i tylko nerwy tracę. Mam kończyć, bo mąż się marwi, że mu artykuł komentarzem zabiorę. Witam.
Witamy, witamy w naszych skromnych progach. I tak jak koledzy wyżej przyłączam się do prośby by od czasu do czasu z twojego konta skorzystała żona. Bo punktu widzenia przedstawicielek płci pięknej u nas niedostatek.
Siemka, pozdrow zone i coreczki:) psa (za kotami nie przpadam, ale tez mozesz) pisz o MMA, bo tez sie interesuje, nawet bardziej od Gier(;p) ulubiony zawodnik? Organizacja? Moje: Mirko Filipović(Cro Cop) no i raczej UFC;)
ElMundo.,piotr432 -> Mysle ze "towarzysze" bedzie najbardziej odpowiednio;p
Ciesze się że będziesz pisał na Gameplayu, Bardzo lubię serial Jim wie lepiej jeśli go nie oglądałeś to polecam, chciałbym zobaczyć czyjąś opinię na temat niego . Dzięki
Witam Cię, yasiu! Ale wiesz co? Zamiast pisać o tym, że będziesz blogował, po prostu zacznij nam blogować :) Ja też tu jestem od niedawna (w sumie dopiero miesiąc), ale czuję się wyśmienicie.
@Scott P. - zobaczymy jak to będzie. Pisze kobieta świetnie, ale ciężko ją do tego zagonić :)
@AvePasy - pozdrowione. Nie mam swojego szczególnie ulubionego zawodnika, ale mam paru takich co to ich żona lubi, więc ja też - Pulver, Lidell, Couture, Ortiz, Hamill, Sanchez... i wielu wielu innych :) z UFC/WEC głównie
@tommik85 - oczywiście, tak zrobię, lada dzień :)
@wosiek12 - może być ciężko z czasem na nowy serial, pokończyły się hiatusy, a doba nie chce być dłuższa :/
ja piszę, a żonę witają :) niech tak będzie, godziłem się na to podpisując kwity ;) chociaż, po edicie, forma towarzysze brzmi dumnie ;)
Zawsze miło czyta się nowe blogi więc i twój będę śledził regularnie zwłaszcza dlatego że również jestem fanem MMA :]
Kocham MMA, i mam nadzieje że sprostasz wyzwaniu jakie przed tobą stoi :)
Witam.Nie mogę się doczekać opisów i rankingów seriali.
Witam. Miło, że gameplay.pl ma nowych "piratów" na pokładzie. Z miłą chęcią będę czytał twoje wpisy.
Ta fota jest super ----------------------->
Powiedź mi jak można zostać na gameplay blogerem ?
PeterSo4p---> By zostać blogerem musisz zostać członkiem organizacji Widmo. Żartuje. Podczas premiery tego serwisu padały pytania czy my użytkownicy będziemy mogli prowadzić tu własny blog. Odpowiedź była taka, że na razie tylko pracownicy i ludzie związani z gry-online mogą publikować swoje artykuły na gameplay.pl. No chyba, że coś uległo zmianie a ja o tym nie wiem.
@PeterSo4p i Scott P. Z tego co wiem, nic się w tym temacie nie zmieniło. Redakcja, współpracownicy i zaproszeni goście :)
Dzięki za odpowiedź ;) Scott P. w sumie to jestem zainteresowany organizacją Widmo! :D Powiesz coś więcej ;p
proszę bardzo - http://pl.wikipedia.org/wiki/WIDMO_(organizacja) :D
tymczasem nowy wpis się pojawił, może trochę od tyłu strony zacząłem, ale obiecuję, że opiszę serial jeszcze bardziej ogólnie