Child of Eden [360] - Gramy w Child of Eden
Drugi??
Co tam się dzieje, nie ogarniam. :)
to jest chore. Gdybym miał w to grać godzinę zwymiotowałbym od nadmiaru barw i kształtów.
Kurcze, gierka wygląda nieziemsko. W REZ HD grałam i w sumie na Child of EDEN też się nastawiałam. A jako, ze mam Kinect'a bardzo jestem ciekawa jak rozgrywka wygląda własnie za pomocą tego kontrolera. Daj czadu przed Kinectem Krzysiu :)
O del wrócił. Gra wygląda obiecująco : )
to gra specjalnie dla dzieci do 3 lat
"Ekran początkowy" zmieniony moim zdaniem na gorszy, mam nadzieję, że powróci dobrze nam znany napis tvgry.pl.
w końcu ktoś kto robi zacne gramy :)
O co chodzi w tej grze ?
Dajcie na kinecta .
Rzeczywiscie, najdziwniejsza gra jaka widzialem i nie podoba mi sie jakos specjalnie. Chcialem sie odniesc jak kolega wyzej do samych pierwszych 5 sekund tego filmiku. Ten napis ''GRAMY'' z ta muzyczka dziwna w tle jest strasznie lipny i rowniez mam nadzieje, ze powruci ten stary styl napisow poczatkowych hehe :)
... Gramy! ... GRACIE o.O !!!!!! ...
Dajcie gramy na kinecta :D
Del, dawaj kinecta!
Również chciałbym zobaczyć na kinecta, bo mam zamiar kupić tą grę właśnie ze względu na możliwość sterowania za jego pomocą, tylko najpierw wole się dowiedzieć, jak to właściwie wyszło i czy faktycznie jest sens kupować tą grę z myślą o kinect.
Ooo to jest ta dziwna gra. Tak. Chcę gramy na kinekcie. Hmm ładna gra. Stylistyka ładna. Mi się akurat gra podoba :). Fajna gra i super gramy :).
Czemu narrator mówi "mogLIŚmy" z akcentem na trzecią sylabę, jakby na co dzień zajmował się oporządzaniem bydła i karmieniem świń?
Pokaż na kinecta
gra mi się nie podoba ale skoro tak dużo osób prosi o gramy z kinecta to się podepnę
dziwna gra to powinno byc nie wypuszczone od producenta ale fajnie opisales gre del
POKAŻCIE NA KINEKTA !!!!!!
Pokaż na kinecta może być funny :D
a co do gry nie podoba mi się :(
Pokażcie na Kinecta ale zagrajcie na hali fabrycznej tak jak w zwiastunach. Dużo dzieje się na ekranie jednakże wygląda to olśniewająco i efektywnie. Ciekawa gierka
dajcie kinecta
gra w której gramy w tripa po dragach ?
Marcin ku**a !! Czy ty nie możesz po prostu powiedzieć ,,masterowaniu" i tyle ? Po ch*j dodajesz ,,mówiąc z angielska" już mnie to denerwuje, chcesz pochwalić się, że znasz angielski ? powiedz po prostu masterowaniu i tyle. No i bez urazy oczywiście, nie mam na celu cię obrazić tylko zwracam ci uwagę bo denerwuje mnie to
Tego typu gry z chęcią zobaczyłbym na urządzeniach z systemem Android, na konsoli raczej bym się w nią nie wciągnął, przyznam tylko, że wizualnie gra wygląda bardzo fajnie - zwłaszcza dzięki dynamice nabiera jeszcze lepszego efektu. Z pewnością Child of Eden pasuje do gier na Kinecta i myślę, że właśnie na nim powinno się w nią grać. Mimo to nie widzę potrzeby robienia filmiku z grą na Kinect, bo prócz sterowania niczym się ta gra nie różni.
Przyłączam się do prośby o pokazanie tej gry na Kinect'cie. Ogólnie wygląda to naprawdę fajnie, chociaż jest tylko pięc etapów, więc pewnie rozgrywka jest strasznie krótka.
dajcie kinect i mam 1 pytanie. WTF it is. oco w tym chodzi
PS. jaką to ma fabułe
Ta gra nie ma sensu ale syf...
myślałem, że początek gry to kolejna <przekleństwo> reklama !!!!!!!
Dajcie na kinecta!!!
Moze mowi ,, mowiac z angielska,, bo ma szacunek do jezyka polskiego. Masterowanie to nie jest polskie slowo wiec zamknij gebe ciulu i troche szacunku. Jak ci sie nie podoba jezyk to idz do ekipy pod sklepem to moze z nimi sie dogadasz.
Bardo chciałbym zobaczyć jak ta gra sprawdza się na Kinecta ;)
fajne gramy
Gra jest świetna zwłaszcza na kinecta :).
pokaż na kinecta