Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Cooldown „Byli okrutni tworząc tak emocjonalną scenę”. W nadchodzącym filmie Jujutsu Kaisen pojawi się fragment, który pozosta...

28.05.2025 02:30
1
ao107403578a7
1
Junior

Sama myśl o tej scenie, o której wspomina Takahiro Sakurai, już teraz wywołuje u mnie dreszcze. Relacja Geto, Gojo i Shoko to jedna z najbardziej tragicznych historii w świecie anime, a jeśli film jeszcze bardziej pogłębi ten dramat, to zapowiada się emocjonalna bomba. „Byli okrutni” – jak mówi Sakurai – ale może właśnie dlatego Jujutsu Kaisen trafia tak głęboko w serca fanów.

Ciekawostka: pamiętam, jak kilka lat temu obejrzałem pierwszy sezon JJK na małym ekranie, z laptopa i słuchawkami, w środku nocy. Od tamtej pory regularnie śledzę nowości na anime-odcinki.pl, gdzie – mam nadzieję – pojawi się również ten film po premierze kinowej. Ta strona to jedno z tych miejsc, gdzie klimat społeczności i nostalgii za dawnym fansubbingiem wciąż żyje, tylko w nowoczesnym wydaniu.

Czekam z niecierpliwością – łzy już przygotowane.

Cooldown „Byli okrutni tworząc tak emocjonalną scenę”. W nadchodzącym filmie Jujutsu Kaisen pojawi się fragment, który pozosta...