tak che kupic zaniedlugo karte graficzna w tej fili posiadadam geforcr 210 1gb gddr2 128bit i tak co kupic co byscie plecali raczej nividie wole bo radeony niedzialaja np sa problemy moj procek core 2 duo e8400 ui 4gb ramu zasilacz 600 firmy take me tak zastanawialem sie nad gt 740 1gb ddr 5 128 bitow ale droga i malo ramo miez kupic np 4 gb ta grafika bedzie do grania typy gry np nfs ten nowy co na wiosne wyjdzie przyszly rok piscie co byscie polecili do 400zl a tez moge kupic karte uzywana na allegro 100% pozytywow maja piszcie czekam nieinterensoja mnie karty 256 bi duza pradu biora gora 128 bit
To nie jest czat, nie umiesz napisać wszystkiego w jednym poście? Zobacz jaki syf zrobiłeś we własnym wątku.
GTX750 2GB - polowanie na używaną kartę na allegro to najlepsze wyjście. Swoją drogą na E8400 nie spodziewaj się płynnej gry w najnowsze produkcje.
widzalem gt 630 4gb na alegro za 199uzywke gosci porzadny 100 pozytywow
GT630 to takie same biurowe ścierwo jak GT210.
Modele 650/750 dopiero zaczynają jako tako radzić sobie w grach.
niemam gt 210 ma 210 hee
Co to znaczy? I co to znaczy "hee"? Masz problemy z oddychaniem, które opisujesz na forum?
Dobra, ja kończę próby dogadania się, odpowiedź dostałeś już.
Strzelam, że to kolejne konto kolegi kalfiora.
tez ytanie o pmiec kary czytalem ze 4 gb dopiero w rodzielczisci 4 ka ale tam byly tes trzy monirory i zuzywalo 3.8gb ramu grafy ja niebede takie rozdzieczosci gral nawet fil hd
tez kiedys kupie core 2 quad ale to przyszly rok ale ten najmocniejszy model ale tdp tylko 95
Ja mam w gule innego pc i ja na pewno bym takich głupot nie pisał i jakiś gra bu mi nie poszła mam Xbox one i nierobie żadnych histerii.
Dariusz kup konsole i problem z wymaganiami będziesz miał z głowy. Inni się wkur.... Na wymagania a ja kupuje grę i gram bez problemów.
no myslalem ale niestety juz kompa zaczolem i musze skonczyc
Ja byłem od dłuższego czasu fanatykiem pc i ciągle go ulepszałem ale przesiadłem się na konsole i nie rzałuje :)