Witam chciałbym się dowiedzieć jakie fajne gry zadziałają na moim pc
Windows 8.1
Intel Core i3 3.40 ghz
4.00 GB
Nvidia GeForce Gt630
Ok mam pytanie czemu jak gram w fife world to na singlu wszystko pięknie działa a na multi są straszne lagi?
bo np. jest za dużo ludzi a masz słabego neta i dla tego są zwiechy. Czasami to nie od kompa zależy ale od neta.
"zadziałają" wszystkie ale niektóre słabo.
Nvidia GeForce Gt630
Na tym? Nie ma mowy.
Zle nie jest :)
www.youtube.com/watch?v=9ClJhrxtH5k
Na tym w żadną grę wygodnie nie zagrasz. W tych Ghostsach też ma jakieś 25fps, chodzi gorzej od tego BFa. Przy większej zadymie ogromne spadki wydajności, no i tak samo jak w BFie nie ma mowy o grze w multi, czyli najmocniejszych stron tych gier, więc nie zgadzam się z tobą, że "źle nie jest".
W tych czasach możesz odpalić dowolną grę na dowolnym sprzęcie, a kiedyś po prostu na złomie nawet się nie odpalała. Udowodniłeś mi, że można włączyć grę, ale co z tego skoro więcej będziesz się frustrował niż bawił.
[6] Nie wystarczy. Ja już bym wolał odpuścić sobie całkowicie bardziej wymagające gry niż męczyć się z taką "płynnością".
A czy mogę liczyć na wygodną grę w Lola?
"Na tym w żadną grę wygodnie nie zagrasz"
W żadną? Raczej w większość zagrasz płynnie, problemy mogą być z najnowszymi i najbardziej wymagającymi grami, ale są też inne, starsze, mniej wymagające sprzętowo świetne gry.
Mam pytanie czy pójdzie mi na wysokich detalach Władca pierścieni War in north?
Karty które mają GT w nazwie to nie karty. Nadają się jedynie do jakiejś pracy biurowej, prezentacji i naiwnych 15 latków którzy myślą że jak mają 2 lub 3 GB pamięci w karcie to mogą odpalić Rivalsa na trzech monitorach w rozdzielczości 4K.