Miałem podgląd gier i ich optymalizację. Wczoraj włączyłem i o !! Nie ma gier. Wszystko działa niby dobrze ale czemu jest ten błąd nagle ? Poza tym mogłem nagrywać a teraz ikonka na dole ekranu jest przekreślona, w dodatku nie mogę tego wyłączyć, cały czas jest w grach.
Ogolnie nie warto korzystać z tego programu lepiej samemu sterowniki zainstalować
U mnie ten program działa raz po instalacji a potem cały czas błąd z pierwszego posta i trzeba przeinstalować :/
Coś skumałem. Kilka dni temu nie powiodła mi się instalacja sterowników. Dzisiaj, po zainstalowaniu nowych, pobrała się nowa wersja GF. E. - 3.5.0.70 i działa. Zobaczymy na jak długo ?!. Dziwna sprawa.
Ten program jest zajebiście zabugowany. U mnie tez po formacie, albo po jakimś większym reinstalu, wszystko się buguje. Zazwyczaj trzeba po prostu ręcznie odinstalować samo Experience i ściągnąć je stąd http://www.nvidia.pl/object/geforce-experience-download-pl.html . A jeśli to nie pomoże, to ściągnąć jeszcze Windows Media Feature Pack.