Cześć, znacie jakieś fajne strony, gdzie można zamawiać tzw. "gamingowe koszulki"? Tylko interesuje mnie coś innego niż jakiś Starcraft, CS, LOL itp. Gdzieś widziałem fantastyczne koszulki z Silent Hill ale niestety zagraniczna strona i problem z wysyłką do Polski.
Pierwszy lepszy punkt gdzie robią koszulki. Najczęściej stoją w centrach handlowych.
Jasne, w znakomitej większości będzie to zwykła termosublimacja i drukarka atramentowa, ale do pierwszego/drugiego prania efekt powinien być okej.
Sam zajmuję się m.in. czymś takim zawodowo, ale nie pojedynczymi sztukami i w głównej mierze haftem, a nie nadrukami.
Poza tym wątek będzie pożywką dla botów z takim tytułem.
Jakiś sklep z licencjonowanymi produktami i wysyłką do Polski?
Może ktoś polecić sprawdzony?
Na tej stronie są dosyć ciekawe wzory, niestety nie wiem jak z jakością bo nigdy nie zamawiałem.
o, dzięki. Ktoś, coś jeszcze? :)
edit: W sumie znalazłem rewelacyjną stronę, gdzie jest dosłownie wszystko. Interesowały mnie np. koszulki właśnie z Silent Hill, czy Bioshock i tutaj wszystko jest, tyle że jedna koszulka w przeliczeniu na złotówki kosztuje ponad 60 zł...
http://www.redbubble.com/
Spoko, szkoda tylko, że mnie nie stać za bardzo na wydawanie około 130 zł za 2 koszulki hehe, ale może kiedyś na urodziny sobie jakąś sprawię :)
Zamawiałem ostatnio koszulki ze sklepu dystryktzero.pl (dystryktzero.pl/koszulki/ - niestety, GOL blokuje dodawanie linków). Brałem te z Asasyna i Fallouta i mogę z czystym sumieniem polecić - jakość jest dobra (a ta z AC przy okazji jest akurat na promocji).