Kto wie jak przejść varidian room niech napisze
chyba malo kto przeszedl ten pokój :/
jesli ktos nie potrafi tego przejsc to przeciez w internecie niemal zawsze znajdzie sie solucja :)
ale lepiej tego nie robic chybaze ktos jest naprawde zalamany! odbiera duzo satysfakcji jak kazdy poradnik ;)
Chris skoro jesteś taki mądry to powiedz jak to przejść albo podaj link do poradnika !!!
hmmmm ale łatwa gra a wy nie mozecie jej przejsc
jak to przejsc ??????
No ok ale wiesz kasas nie wszyscy umieją to sobie tak od hop siup przetłumaczyć na polski pliss jak ktoś to przetłumaczył niech mi przyśle solucje po polsku pliss
a ja nie mogę wziąć zapalniczki:( tam na obrazku jest pokazane że trzeba podnieść kosz a ja nie umiem:((
Mam juz:pudelko po plycie,6 kart,zapalniczke,taka biała kartke owinieta a w srodku jakies czarne patyczki,niebiesko szare pudelko(a w nim:2 tabletki,karteczke),puszke,2 zdjecia,kartke z włosami i co mam dalej robic??
Jak można jakąs rzecz polorzyc na inną???Bo jak np.chce dac zapalniczke na kartke to nic sie nie robi???Co robic???
kasas you are master:):D::] przeszedlem
Nie mogę sobie dać rady z samą końcówką.. Próbowałam tam położyć ramkę, i pustą i ze zdjęciem faceta i ze zdjęciem baki.. i nic... nie da się.. Piwo też było zimne (chilly) a gów.. z tego wyszło:/
niezabardzo ta gra
nie wiem ja nie widze solucji na tej stronie z tego linku wyzej?? moze ktos dokladnie powiedziec gdzie ona jest???/nie wiem mam juz wszystkie przedmioty i gowno sie dzieje!!!!!
w jakim momencie ma sie ta zapalniczka pojawic kolo kosza na smieci?? mam juz wszystko brakuje mi tylko zapalniczki!!POMOCY!!!!!!
czy ktos mo powie jak mam skolowac ta zapalniczke??klikam tak jak kaza w solucji na tym koszu i nic sie nie dzieje!!!Nie moge go ani przesunac ani podniesc a sama gra tez mi niespodzianki nie chce zrobic i nie podklada mi tej zapalniczki :)a tylko jej mi brakuje do szczescia
Z tym koszem bywa różnie, raz się podniesie, raz nie. Najlepiej klikać na niego na początku i sprawdzać czy sie załaduje.
Przeszedłem tę grę bez żadnej solucji i moge wam podpowiedzieć jedno. Szyfr na zamku to (najpierw) miesiąc jaki jest w pamiętniku (np. Jul = 07) a drugi człon to dzień urodziń Sandry (czy jak jej tam ;))
Nudne troche, ale ujdzie :)
Ani razu nie udalo mi sie ruszyc tego cholernego kosza!!!! dlaczego ta gra nie laduje mi sie do konca czy to jakis blad w sztuce nie do przeskoczenia????
Z tego co pamiętam kosz poruszysz dopiero jak coś tam zrobisz. Dawno grałam ale tak chyba to jest..
Z tego co pamiętam kosz poruszysz dopiero jak coś tam zrobisz. Dawno grałam ale tak chyba to jest..
Już wiem. Jak chcesz podnieść kosz to najpierw musisz z bliska pooglądać kartkę z włosami to potem Ci się kosz podniesie. Te włosy spal. Kartka z włosami na podglądzie i klikaj na zapalniczce.
Tex Fitna jestes spoko :)
Fitna -pomocy nastepna zagwozdka!!! jak zlozyc to pudelko???nie znam chinskiego!!!
dobra spoko mam pudelko....zobaczymy co dalej??
mam klopot z sama koncowka,ustawilem wszystko jak trzeba na polce otworzylem zamek na nogach trupa i nic sie nie dzieje nadal ten truposz mnie z pokoju wypuscic nie chce!!!!co zrobic??
Gdy już masz wszystko poukładane (nie pamiętam co tam było na tej szafce ale wiem że nie wszystko co się da położyć ma być) włóż piwo do lodówki aby było mocno schłodzone, zapal kadzidełko i szybko po wyciągnieciu piwa, połóż je na półce i stuknij pałeczką tak żeby zadzwoniło. Trzeba szybko to zrobić, bo piwo się ogrzewa a kadzidełko wypala.
Jezu Fitna skonczylem ale sie umeczylem bo za kazdym raem jak zaczynasz gre to jest inny uklad tych kart na kostce,ale mam to juz z glowy :)dzieki.A wiesz moze juz ci z tym Cham???
Teraz bede walkowal "the house" widze Justia ze ty tez tam juz bylas???:)to co probujemy??
ups!!!! pomylka chcialem powiedziec Fitna sorry <zawstydzony>
Blagam pomocy!!!! Mam juz wszystko tylko nie moge zajrzec za wieze zeby znalezdz 2 pierscionek!!!!!!!!!!!! Co musze zrobic
Za jaka wieze i jaki pierscionek?? tam sie nie zbiera pierscionkow!!! :)
ej ja zawsze zdobywam polowe przedmiotuw i co dalej
dopiero zaczynam jak cos wymysle to napisze
fajna gierka ale niestety nie umiem podniesc kosza
słuchajcie nie mogę zapalić tego kadzidełka. Wydaje mi się, że muszę włożyć jakiś "kijek" do tego pojemniczka tylko skąd go wziąć??
Podobne gierki macie na www.gryonline.org jest ich tam o wiele wiecej!! ( oczywiscie gry logiczne)
podajcie strone na kturej jest wiencej takich gier typu ''wydostan sie z pokoju''
Masz stronę do podobnych www.gamershood.com potem naciskasz Room Escape i już masz kilkanaście gierek. Baw się dobrze!!!!
niech ktos mi pomoże,zapomnialam gdzie ramka,to raz,dwa nic nie moge dalej zrobic,mimo,ze zapalam kadzidelko i piwo tez klade na polke i dzwonie.NIc
co gorsza,solucja chyba jest nieaktualna,mowi,ze jakis blad.
Jak pisze że jest błąd to najprawdopodomniej coś źle poukładałaś na półce. Tam trzeba zwrócić uwagę na to jakie jest zdjęcie i nie wszystko musi być co się pozbierało. No i trzeba pamiętać o tym żeby piwo było mocno schłodzone i kadzidło się paliło przynajmniej do połowy, bo inaczej też może być źle.
gdzie jest to kadzidło??
kadzidło pojawi ci się wtedy gdy położysz ten pisak prz tej żółtej miseczce (lewej) i pisak podpalisz zapalniczką
Ej przeszedłam gre pezwaszych rad i przyznaje ,że jest ona truda. Żeby ją przejść trzeba umieć czytać po angielsku jeśli nie wiecie co i jak to poprostu pizcie a ja wam w jakimś tam czasie odpisze. Podpowiem wam teraz jedno kodzidła się nie znajduje jeśli położycie pisak koło lewej żółtej miseczki i podpalicie go zapalniczką to kadzidło samo pojawi się zapalone w misce z tym czarnym czymś ale ono się szybko spala więc wtedy trzeba zapalić je znowu.
gdzie są wszystkie znaki
Przeszlam bez solucji x) Jbc. Pisac ;)
No, no ludzie zaraz zaczynam grać. No i widzę, że kasas w każdej grze "pokój" pisze solucję ;) Pozdrawiam.
Nie mogę... Kimala... please HELP. Ludzie nie wiem zawsze byłam dobra w "te" gry...
Przeszłam ;). Oczywiście za pomocą solucji... ale sama zrobiłam dużo ;). Oto adres: http://www.hss.pl/forum.php?cmd=show&id=20583&category=7 miłej "gry"...
jaki jest kod do zamka na nogach kosciotrupa
nie moge wyciagnac zapalniczki;((
HELP !!
nie widze tej karteczki na lampie