Jak w temacie mam problem z grą Darkes of Days.
Mój problem polega na tym ze, jak naciskam Nowa Gra to zmienia się tło (że niby się ładuje)
i po chwili wyskakuje błąd: "Program darkesofdays.exe przestał działać"!!!!! (WTF???)
Co mam zrobić??? prosze o szybką odpowiedź.
Jak by co mam Windows7.
Dziekuje i pozdrawiam
Hehe tak myślałem że znam ten tytuł, gra fajna ale na jeden raz.
Mi poszło, jeśli nie masz pirata to skontaktuj się z pomocą techniczną, bo w piratach są cracki , które trzeba wgrać ale ja zakładam że masz oryginał bo nie pisał byś o tym na tym forum :P
heh, mam wrażenie że u kogoś jednak widziałem ten sam błąd ale nie pamiętam gdzie , wiem że tamtej osobie ruszyło później.
To nie jest orginał :P :(
Przypadkiem znam taką stronę , nie mogę jej podać ale jest o torrentach , bardzo popularna.
Tam na ogół są wyjaśnienia błędów związanych z daną grą , nie trzeba się rejestrować by czytać komentarze. Spojrzę może coś wyczytam.
yhy jeszcze spróbuje tego cracka ściągnąć bo nie pamiętam bym ściągał no ale wtedy by mi raczej gra nie odpaliła :P
jedna rada to pisze iż podczas włączania naciska się szybko lewy przycisk myszy , nie wiem dokładnie ile razy itd. druga rada, podobno jest tam jakiś plik AL który trzeba uruchomić i niby gra ma chodzić.
Dzieki
Macie może jakąś stronkę z tym Crackiem bo nie mogę znaleźć??????
Nie wiem Tam żadnego pliku AL nie ma tego cracka tez nie idzie znaleźć bo trzeba sie rejestrować albo płacić ehhh.... chyba podaruje sobie tę gre :( a taka fajna :(((((
^ Oh, jest ich dużo. Gram.pl/sklep, 3kropki, allegro, empik. Ostatecznie zawsze możesz pójść do "zwykłego" sklepu.
a taka fajna :(((((
Tak się tylko wydaje. Ja grałem i powiem: to gniot. Nie warto nawet się z crackiem męczyć.
:P ok ok Dzieki Wielkie NQ