Witam!
Chciałem zapytać was czy warto jeszcze kupić Cod MW2??
Pytam, ponieważ znajomi mi mówili, że są gracze, którzy grają na cheatach oraz że są już hackowane servery i że nie trzeba mieć orginała żeby grac w multi...
Proszę o odpowiedź
Podobno cziterzy są wszędzie ( na PC i na konsolach ) szczerze mówiąc odradzam kupno Coda lepiej kup jakąś inną strzelaninę.
UWAGA Zaraz zlecą się dzieci Coda i będą drzeć jape
[5] This is Heretic !
Nie warto tak jak mówi [2].
Aha
Bad Company mam ;)
Kup najlepiej Battlefielda jakiegoś oprócz BC np. BC2, BC-v itp.
Własnie mam Bc2 bo ja na PC pykam ;) A black opsa też mam i tak sobie właśnie pomyślałem czy by nie kupić MW2 no ale jak mówicie że nie warto i jeszcze koledzy mi odradzają to jednak nie kupuje ;p
Vender - patrz post [7]
hamurger - i dobry wybór. Jeśli fabuła w singlu Cię nie obchodzi to nie warto a multi to porażka
Hmmm, a Medal of Honor? Single podobno słabe, ale z tego co słyszałem multi daje radę.
Ja polecam cod2 i mw gram i jest super
Kcieciol [ gry online level: 9 - Goonie ]
Podobno cziterzy są wszędzie ( na PC i na konsolach )
Nie. Oszukujący są TYLKO na PC i potrafią zepsuć grę absolutnie wszystkim biorącym udział w meczu. Na konsolach to co najwyżej ktoś znajdzie jakiegoś glitcha (co zostanie poprawione w aktualizacji i tyle). W ogóle nie ma porównania. Żadnego.
Warto. Kupiłem niedawno i nie żałuję.
[2] - nie wiem o co Ci chodzi. Dziennie spotykam max 2 chaeterów.
Hehe fajnie że sie rozwinął ten temat ;p
XneoX aha :/ dałeś mi znów myślenie do kupna :/
Ja do MW2 nie mam nic(w porównaniu np. do BO o którym miło to się nie umiem wypowiadać)
mapki są fajne, cheaterzy spotykani są w większości gier więc to tez można przeboleć, jak bardzo dobrze grę wspominam i polecam :)
W porównaniu do takiej gry jak CS lub Combat Arms to MW2 można nazwać rajem bez cheaterów
Ta gra ma już prawie 2 lata, co roku wychodzi nowa część CoD, a co 2 miesiące DLC. Wszyscy teraz grają w BO, a jak ktoś się jeszcze bawi w MW2, to ma DLC. Najprawdopodobniej będzie grało więcej dzieci, bo gra staniała. Mimo to wszystko gra jest fajna i jak chcesz to kup.
Aha
Dzięki za kolejne wypowiedzi ;)