Podoba mi sie pewna dziewczyna która jest we m nie zakochana,
Problem w tym ze mam 14 lat.
Czy nie będzie to dziwne jak będę z nią chodził?
Chodzi mi o ten pieprzony wiek.
spoiler start
Tak, tak wiem ze za chwile sie zleci 150 trolli i będą sie ze mnie nabijac ze mam 14 lat
spoiler stop
W wieku 14 lat juz sie puszczaja, wiec bierz sie za nia ;]
Ma :D
Myszoor-nie tak szybko xD
To pamietaj o gumkach :)
Posłuchaj mnie - będziesz z nią chodził dla siebie, czy dla ludzi na ulicy...?
Podoba Ci się? To z nią się umów i "chodź" - nie przejmuj się tym co ludzie mówią/powiedzą.
Bierz się za nią i zagrajcie w słoneczko z jej koleżankami.
Jak mi spodobała się koleżanka to pojechałem z kolegą to znajomych pobawilismy
się w detektywów iu w 2h wiedziałem gdzie mieszka i jaki ma numer telefonu, ale jakaś koleżanka jej o tym powiedziała i ona się popłakała po czym wymyśliła bajeczki że ją nachodzę pobiłem jej ojca a ona chciała dzwonić po policje. Mówią mi gwałciciel.
Korzystaj póki okresu nie ma!
Jak ma to dupa zbita.
Eeee w cale nie :P
Przypomniał mi się dowcip :
Dziewczyna pyta chłopaka przed seksem :
- Masz gumki ?
Chłopak na to :
- nie
A dziewczyna :
- No to dupa XD
Peterkarel-heh dobre...
Ale dalej jakoś nie jestem pewien...
Może jeszcze nie doroslem do tego aby sie angazowac w jakis zwiazzek
mefsybil-nie mysle tylko o tym
[16]-WTF?!
podaj mi chociaż jeden powód dlaczego ?!?!?!
Anal jest opcją i też jest fajny, więc w czym problem?
[12] Wiesz to z autopsji?
Tak, mój pies ma niestety zbyt zarośniętą waginę... :/
[12] Wiesz to z autopsji?
wiek 14-lat jest dobry do biegania za piłką, a nie za dziewczynkami.
Co jest panowie małe dziewczynki się wam podobają? Może pora wybrać się do psychiatry albo zgłosić na policję póki nie jest za późno i nikomu nie złamaliście psychiki...
Szkoda czasu
[15] a kto tu tak pisze ? JEsli on ma 14 lat ,to niech sie bierze za rowiesniczke. Myslisz, ze ktos tu by sie podniecal na widok 14-stki ?
Spoko, bierz się za nią :)
Jak Ci sie podoba to sie bierz. Tylko nie nastawiaj sie na niewiadomo na co i nie staraj sie zbytnio... To tylko 14-latka, za rok zapomnicie ze interesowaliscie sie w ogole soba:P
Byly, ale chodzilo o to zeby on to robil, a nie ludzie to piszacy. Corke masz ze taki bulwers ? :)
Tylko nie popsuj od razu zabawki :F
Dam ci parę rad. Jestem w "podobnym" wieku (mam 16 lat) i coś wiem. Nie słuchaj tych co wspominają co kolwiek o seksie. Jeżeli tu napisałeś, to znaczy, że jakby to powiedzieć... masz inne zamiary. Jak ci sie podoba to zagadaj czy coś. Nie przejmusj sie opiniami innych. Jak napisał Kravas: "będziesz z nią chodził dla siebie, czy dla ludzi na ulicy...?". Jeżeli ona jest w twoim wieku, to wierz mi. Nie będzie to dziwne, że będziesz z nią chodził. Wiek w "trakich sprawach" nie ma znaczenia. To nie on się liczy.
Zrób to co uważasz za słuszne i co ci mówi serce, a potem się tego trzymaj!
ShArK_Ck-dzieki chyba tak zrobie
14 lat to idealny wiek na pierwsza dziewczyne. Nic i tak z tego nie bedzie ale zdobedziesz doswiadczenie.
BTW-CDprojekt zapowiedzial Wiedźmina 2 na konsole
[27] O kur...jaki offtop...Masz zamiar grać z dziewczyną w Wieśka 2 na konsoli? Chyba nie ten przedział wiekowy...
Nic i tak z tego nie bedzie
Nie wiem, czy czasy się zmieniły, ale znam kilka małżeństw, które były parą już od podstawówki. Nigdy nie wiadomo.
Czy ja napisalem ze chce z nia grac w Wieska 2?! No wlasnie, więc nie wiem w czym problem.
BTW Wiedzmina 2 juz przeszedlem na kompie
[31]
ahaa... o to mu chodzilo.
Nie nie mam zamiaru, po za tym ona za grami nie przepada
matek650 - To zależy czy ma to być coś bardziej na poważnie czy tak po prostu tylko aby było. Znam takiego gagatka co od 4 klasy podstawówki (włącznie) do 3 klasy gimnazjum (też włącznie) rokrocznie (dosłownie) miał nową "dziewczynę", od tamtego czasu nasz kontakt dość mocno się urwał ale spotkałem go jeszcze kilka razy w tym dwa razy (w przeciągu 3 lat) z dwiema nowymi "dziewczynami". Kto wie ile miał ich w międzyczasie. Inny tą samą dziewczynę miał przez 6 lat, taka udana para a tu nagle bach i koniec. Znalazł sobie następną na 2 lata i znów koniec. Jeszcze innych dwóch miało dziewczyny przez 4 lata, zawsze i wszędzie ze sobą chodzili. Nie było przerwy w liceum żeby nie zobaczyć ich razem obcujących ze sobą w bliższej lub trochę dalszej odległości. Też się skończyło. Przy okazji spotkania w większym gronie padło pytanie co u nich słychać i sytuacja została klarownie wyłożona że to już dawno skończone itp. Na szczęście zainteresowanych w gronie nie było bo zrobiłaby się dość niezręczna sytuacja.
Podsumowując, pośród dziesiątek moich znajomych ŻADEN ze "związków" zawieranych w podstawówce czy gimnazjum nie był owocny. Co do tych zawieranych w liceum, pozwolę sobie jeszcze na rok czy dwa obserwacji ale na razie wszystko jest na jak najlepszej drodze aby moją tezę potwierdzić.
Na drugim biegunie stoję ja i kilku moich kolegów (koleżanki też się jakieś trafiły). Nie śpieszno nam aby się wiązać (przynajmniej na chwilę obecną) a jeśli już ktoś się wyłamie (jak mój najlepszy przyjaciel z gimnazjum, razem z którym w tamtych latach nie uganialiśmy się za dziewczynami, woleliśmy pograć razem na kompie, pokopać w nogę, czy pogadać na wiele różnych tematów) to jak na razie mu się powodzi (nawet bardzo, a najprawdopodobniej już niedługo jeszcze bardziej).
Tak więc zrób jak chcesz, to od ciebie zależy czy chcecie być parą bo to swoisty prestiż w otoczeniu, czy ma to być związek celowo i doraźnie przynoszący ściśle wymierne korzyści obydwu stronom, czy wreszcie ma to być początek czegoś większego, dłuższego i na poważnie (co do tego ostatniego to trzeba zastanowić się nad własną psychiką oraz psychiką przyszłego partnera czy jesteście już gotowi do czegoś na serio).
Jeśli chodzi o moje subiektywne zdanie w tej kwestii: "Don't be a fool, son. What about the long run?"
Jeśli Ci się podoba to nie patrz się na innych tylko bierz się za nią kto wie może będzie coś z tego więcej :) . Trzymam kciuki.
Otwieram zaklady ile ten zwiazek w wieku 14 lat pociagnie.
Mav obstawiaaa - 5 dni . Wchodze o 10zl
Chłopak ma 14 lat i namawiacie go do seksu lol. Seks to nie zabawa ,a odpowiedzialność zostania ojcem/matką, nie zawsze zabezpieczenie "zabezpieczy". Później może być z tego wszystkie kupa nie przyjemności. Chodzić z nią sobie możesz, pewnie i tak nic konkretnego z tego nie będzie ,ale jak chcesz, a na seks to o jakieś o 4-5 lat za wcześnie..
Kurna czy jestem ostatnim pokoleniem ktore nie pisalo na forum w sprawie chodzenia z 14 latka?
a na seks to o jakieś o 4-5 lat za wcześnie..
Bo 18-19 latkowie są już baardzo odpowiedzialni i gotowi na zostanie rodzicami?
edit. Ale są już dorośli. Nie są już takimi gówniarzami jak 14 latkowie. ;)
Widziałem bardziej dorosłe 14-tki niż niektórzy 18-latkowie. Ale rozumiem, tylko chodzi mi o argument, że jak ktoś ma 14 lat - to nie jest jeszcze na tyle odpowiedzialny, żeby ewentualnie zostać rodzicem. Idąc tą drogą inicjacja seksualna powinna nastąpić koło... 24 roku życia? ;)
A czemu masz nie chodzić z dziewczyną? Ja byłem w parze z dziewczyną w wieku 11 lat i jakoś nikt się nie dziwił. Ty masz z nią nie chodzic dla szczęścia innych, tylko dla szczęścia swojego i jej.
MavericKK a z którego pokolenia jesteś? Bo ja też nie pisałem.
Bo 18-19 latkowie są już baardzo odpowiedzialni i gotowi na zostanie rodzicami?
Ale są już dorośli. Nie są już takimi gówniarzami jak 14 latkowie. ;)
Lukas172_Nomad_
A Ty jesteś tak dorosły że nieprzyjemności piszesz oddzielnie :F
Jego sprawa, nie wiem po co się o tym pyta na forumku ale spoko.
najlepszy wątek jaki czytałem
[41] - 18-19-latkowie nie są dorośli. Są pełnoletni. To coś zupełnie innego.
Kuj żelazo póki gorące
[48] - Znowu Ty frajerze? Już nie widziałem Ciebie na oczy i był spokój. Jednak znów muszę na Twoje posty patrzeć...
Send1N - Tutaj taki wątek jest średnio raz na miesiąc. I każdy wygląda dokładnie tak samo, zbiera się banda stetryczałych 17-latków i tłumaczy 14-latkowi że jest za młody na dziewczynę ^^
Najlepsze jest że te wątki nigdy mi się nie znudzą, zawsze tak samo zabawne : )
[49]
Mogę napisać to samo o tobie... Jak nie chcesz patrzeć na moje posty, to nie wchodź na to forum. Proste?
Najlepsze jest to, że znajdzie się takich czternastolatków którzy są inteligentniejsi od dużej części osób z tego forum. :)
Powiem Ci młody tak. Masz 14 lat (nie wiem ile ta Twoja laska ma), ale korzystaj z lasek i zdobywaj doświadczenie. Jeśli chodzi o tą dziewdzinę to czym wcześniej tym lepiej.
Nie czytaj tych debilnych tekstów, które tutaj piszą ludzie, bo to tylko świadczy o ich poziomie intelektu i chęci NIE noszenia pomocy, a wręcz nabijania się z Twoich problemów.
Pytanie jest dosyć poważne, no ale nie wiem czemu się pytasz?
Dziewczyna, to nie zwierze. Mam nadzieje, że nie jesteś "ofiarą ery komputera" i masz coś więcej do roboty niż siedzenie przed monitorem. Dlaczego to piszę? Bo pytanie się "Czy chodzić z dziewczyną, która Cię kocha?" jest troszkę dziwne? Tak jak by ktoś miał 20 lat i napisał "Czy ożenić się z kobietą, która mnie kocha?", albo jeszcze inaczej "Wygrałem wycieczke do Kalifornii, warto pojchać (za darmo)?".
Jesteś facetem jak by nie patrzeć, więc "męskie decyzje" podejmuj sam.
Pozdrawiam Miszcz
Podoba mi sie pewna dziewczyna która jest we m nie zakochana,
Zauroczona a nie zakochana. Miłość w wieku 14 lat ? Czyli opisy na gg Kocham cię X, a w szkole udajecie, że się nie znacie ;) ? Ehh..
Najlepsze jest to, że znajdzie się takich czternastolatków którzy są inteligentniejsi od dużej części osób z tego forum. :)
Może większość tego forum nie ma nawet 13 lat i co ty na to ;P ?
A może większość ma skończone już (dawno) 18 lat?
Niech matek decyduje sam za siebie i podejmie decyzję. Mogę mieć tylko nadzieję, że dobrą...