Nie wiem no, pomyślałem, że może ktoś nie chce widzieć oceny przed kupnem CDA ;)
Ale dzięki.
Irek 22 -> [201]
[201] Poza ocena nic sie nie zgadza...
A to kłamczuch z tego Irka, nieładnie tak oszukiwać chłopczyku :)
No ale 10/10 i tak mówi wiele.
smuggler sie wkurza i zaczyna obrazac przeciwnika(male fiutki/jadra, erotomania, slabe zarobki, etc
[203] Warto poczytac za co. :]
ja sie skusilem pierwszy raz od dluzszego czasu. Nie bez znaczenia byl fakt, ze szukalem podkladki, bo moja ulubiona zaginela poczas przeprowadzki. Niestety, podkladka bardzo kiepsko wspolpracuje z moja myszka, niemalze identycznym modelem Razera, jaki zdobi tylnia czesc okladki. Nie lapie po prostu, a dawala rade nawet na kocu czy zwyklym stole.
Szkoda, zostaje jako gadzet
Skusze sie - poszukuje podkladki :)
No i Naild w pelnej wersji :)
smuggler - obiecałeś, że podkładka nie capi! a one po prostu wali jakby coś zdechło albo butapren się wylał na biurko :(
strasznie śmierdzi druga strona :( mija 3 godzina od wyjęcia z opakowania :(
Ta, a spodziewałeś sie czegos innego po gratisie do pisma, którego realna cena musi zawrzeć pewnie w 0,50gr? :D I nei miałbym sumienia, żeby na tym zajeżdżać ślizgacze, poza tym prążki pewnie sprawiają, ze tylko do kulkowych sie nadaje. ot, taki wabik na leszcze... z myszami sprzed 12 lat :D
[208] Skarz bog, u mnie nie capi. Wiadomo, ze po wyjeciu z folii przez pare sekund emanuje zapachem chemikaliow ale to szybko mija.
[209] Cena wytworzenia byla wyzsza ale tak czy siak po bezplatnym gratisie nie oczekiwalbym jakosci gamingowych mousepadow. Ot, taki fajny bajerek. U mnie idealny w formie podstawki pod piwo, kawe itd.
Smugglerowi podkladka nie capi:D (Ah coz za slownictwo:D jesli napisze cos wiecej to wyjdzie, ze sie wywyzszam intelektualnie i smuggler poczuje sie zakompleksiony, wiec oszczednie w slowach, rzeklem)
"Cena wytworzenia byla wyzsza "
who cares? A cena dodania do czasopisma? Friko fako jak przypuszczam?:D Chyba, ze CDA dodalo podkladke by stracic, ot logika:D Pytanie czy wydanie 1 grosza na egzemplarz byloby strata czy zyskiem? Musze podpowiadac?
A smuggler ma malego i cisnie kredyt do utraty tchu:) [smuggler mode off]
Daj se spokoj, mister, stales sie juz klasycznym flamerem, nie widzisz tego?
Wspolczuje, ze nie mozesz spac, ale nie musisz swej frustracji wyladowywac o 3 nad ranem na innych.
3 tygodnie od zapowiedzi.
212 (no, 213) postów.
Dawno żaden numer CDA nie był na GOLu tak "rozchwytywany"...
stales sie juz klasycznym flamerem, nie widzisz tego?
Widze, tylko ja jestem elastyczny, a skoro taki styl i poziom preferujesz... chcialem ci najwyczajniej w swiecie zrobic dobrze
ziiieffff
Wole kobiety.
smuggler
Przerwę wam miłą pogawędkę i zmienię nieco temat.
Jest szansa, że w tym roku ponownie dacie na pełniaka Scrapland?
Może już ktoś o to pytał w tym wątku lecz znaleźć konkretnie nie mogę. Dość niedawno jakiś tydzień temu zakupiłem CDA, po rozpakowaniu zacząłem się przyglądać okładce i nagle zobaczyłem w blasku słońca banknot 120 dolarowy oczywiście w małych rozmiarach :D i pytanie do was czy na każdej okładce tego numeru znajduje się takie coś tak dla bajeru? Z góry przepraszam za głupie pytanie ;p
czy na każdej okładce tego numeru znajduje się takie coś tak dla bajeru?
Tak, na każdej.
Apropo podkładki, czy tylko u mnie pani shepard ma wąsy a pan shepard kobiece usta? o.O
smuggler
Ponawiam pytanie - czy jest szansa, że w tym roku ponownie dacie na pełniaka Scrapland?
smuggler
Napisałem tam, bo na postawione tutaj pytanie nie reagowałeś. :P
Nie wiem, o jaki konkretnie wątek o CDA ci chodzi, więc piszę tu.
A dlaczego byście nie mieli ponownie dać Scraplanda? Dlaczego daliście dwukrotnie trylogie Hitmana i Thiefa, skoro okresy, jakie dzieliły te pełniaki było dużo krótsze niż byłoby od 04/2005 (pełniak Scraplanda po raz pierwszy) do ??/2012 (ewentualny pełniak Scraplanda po raz drugi).
Po prostu na tamtego pełniaka się nie załapałem a chętnie bym w to pograł i rozważam, czy są jakieś inne opcje niż "wersje legalne inaczej".
http://allegro.pl/scrapland-i2190538803.html
tutaj masz ta gre , kup sobie oryginal
w ramach rewaznu za pomoc moglbys mi podac takie dane o sobie( do pracy doktorsiej)
ile masz lat?
ile mieszkancow ma twoja miejscowosc (wioska) w przyblizeniu?
gdzie kupujesz cdaction kiosk? sklep gs?
ile hektaor liczy pole twoich rodzicow?
Abeztoz [223]
Chciałbym w to zagrać, ale nie na tyle, aby specjalnie kupować tą grę.
Nie kupuję używanych gier (liczę na jakąś nagrodę od Bleszynskiego :P).
Pytania zignoruję, bo to są jakieś jaja... :)
TRYLOGIE ale nie pojedyncza gre.
emil kuroń --> Mas napisane we wstępniaku obecnego numeru, oraz na stronie CDA