@up I przegłosowałaś aby było PW na GOLu?
Dobranoc Meg :) Ja jeszcze sobie posiedzę tutaj :)
Tam kocie rzycie... Ja ostatnio dwa ptaszki uratowałem bo się zagubiły u mnie w domu. Jeden jeszcze pisklaczek :(
Wódę tankujesz i mówisz nam dobranoc? Dziwne...
Tak teraz myślę, że będzie mi brakowało wschodów słońca...
Gdy ja byłem w twoim wieku to dopiero wynaleziono wschody słońca! Wtedy były mniej świecące i dużo wolniejsze. To my zrobiliśmy tak jak teraz jest.
A tak na serio to myślałem ogólnie, bo dzisiaj raczej nie zobaczę.
A o co chodzi?
cswthomas93pl ---> Znajoma mowila o Amsterdamie jakos w maju. Do teraz na pewno juz tam z kims pojechala :-)
Nawet nie zwróciłem uwagi, że pyknęło mi 10k postów, będę miał z tego jakiś profit?
Globerek, obrazić na Ciebie? Coś Ty złego dziewczynie zrobił?!
Ja? Nic. Po prostu przestało mi się chcieć spełniać jej zachcianki odnośnie łapania stopa ;)
Pozdrawiam z Warszawy :D
hej wszystkim. :)
Formata zrobiłem, więc gier teraz zero. ale trochę naszła mnie nawet chęć na grania, więc może coś ogarnę teraz na dniach w końcu.
Witam :)
masz dziewiczy system Jak ma dziewiczy system to trzeba go rozdziewiczyć :)
:D
nie no, z moim łączem 4mb to bym do rana prawie siedział, żeby np Skyrima pobrać ze Steama. Ale sejwy zapisałem, więc tyle dobrze, bo często zapominałem o sejwach z gier przed formatem. :p
Nawet pół godziny nie pograłem, serwery puste, a miałem chęć na partię headshotów :)
Witam pozostałych zgromadzonych.
Znacie tą nutę: https://www.youtube.com/watch?v=0Vyj1C8ogtE
Jak dla mnie to przypomina mi ona lata szkoły średniej i oczywiście ten film :)
Zamykam dzisiaj na klucz. Klucz zostawiam pod wycieraczką ... Osoba, która otwiera niech najpierw zobaczy czy nie wdepnęła w g ..., bo ostatnio Diabluś musiał sprzątać :(
Dobra, udało mi się ominąć, ale uważajcie, bo widziałem na schodkach efekt przemiany materii...
Widzialem jak Arxel szczal robiac dziwny grymas.
Dawno nie mial w robocie takiego zageszczenia zajebistych 18stek na metr kwadratowy. Az czlowiek nie wiedzial co robic z tym tym :D
Male sprostowanie. Pisalem we wtorek ze pochlane 2 polowki byly. Byly 4. Przy tych dwoch stracilem rachube :D takze wyszly dwa litry na trzech w 3 godziny :D
Tak, jest się czym chwalić, a zaraz będzie 6. A z 18mnastek korzystaj, póki możesz :P
Dobry wieczór.
[240] Specjalnie dla Ciebie, Łyczku :)
https://www.youtube.com/watch?v=IHpQFF_Et4s
/ no jutro pochlej się też szykuje. Wódeczka już się chłodzi, w końcu zakończenie wakacji :)
Hutniczku, wiedz ze to prawda :D wpadl dzisiaj kumpel co u niego pilismy to jeszcze przyniosl ze schowka weselna flaszke bo braklo :D
Megs, w skali do 10 to byly 20 :p z reszta wiecie, malunek, odzienie, trzewiki. W ogole jakas ta mlodziez wyuzdana :p
.. ale ja mówiłam o tych flaszkach półlitrówkach, a wy już na dupy zeszliście.. :)
Wlasnie apropos flaszki. Napiszcie jak u Was, w roznych rejonach Polskico rozumiecie, jak sie mowi o flaszce ? Bo imo flaszka to buteleczka pollitrowa, czyli mowiac politrowa flaszka to wychodzi faktvautentyczny lub maslo maslane . :) Ludzie uzywaja w kontekscie ogolu butelek, ni wazne jakich pojemnosci. Trzeba bedzie siegnac glebiej w jezyk niemiecki :p
/ide nyny, dobrej nocy :) Gnoll, dzieki za pomoc :)
@Cyber Rekin ta nuta też zajebista. A tak przy okazji to przypomniałeś mi o American Pie :)
No raczej, że flaszka to połóweczka, chociaż i to do końca nie jest sprecyzowane :)
ja tylko chciałem powiedzieć - także tego. A po za tym właśnie leci zajefajna audycja w radiu 3 "trojka" strefa wolna od angola świetne kapele w ogóle :) słucham długo i jest fajnie i mówi eto tylk dlatego bo właśnie jestem w stanie tak to bym właściwie sie nie odzywał :)
Widzę, że weekend rozpoczęty godnie :)
A mi coś nawet udało się pograć no i zasiedziałem się.. Dobranoc :)
flaszka czy flacha, to ogólnie butelka, ale że jakoś często pije się po pół litra, to robi się synonim...
dobra zajawka widzę, ale beze mnie już
Uh, ale wczoraj zabalowaliśmy.. Piwo, wódka, tańce, tłuczone szkło, cycki.. :-)
Polecam
http://freemusicarchive.org/music/Dexter_Britain/Creative_Commons_Selection/
Dobry.
Skończyłem Risena. Walka z głównym bossem to chyba jakiś żart.
tańce, tłuczone szkło, cycki
A gdzie krew?
Przecież Arxel się nie przyzna, że ma łuk brwiowy rozcięty :p
Ale się w pracy wynudziłem ... :o Poprzednie dwie nocki tak dały w kość, że dzisiaj to wydawałoby się, że wolne w pracy ;) Dobranoc ... A innym dzień dobry.
Dobry wieczór.
Poszedłem "spać" o 6.00, przed 9.00 się obudziłem, z czego spałem może tylko połowę czasu.. Senność męczy, a człowiek coś by tu jeszcze porobił :)
Jak wy umiecie zarwać każdą nockę do 5.00-6.00? :O
Mnie o 2-3 to już zawsze ścina a jak już się uda posiedzieć do 5.00 to na kolejny dzień jestem nie do życia :)
Ja i tak muszę codziennie wstawać o 7 rano do roboty, więc raczej siedzenie do 2 to max ;) Te 5 godzin snu to jednak jest potrzebne, żeby nie chodzić potem cały dzień jak zombie.
Ja i tak muszę codziennie wstawać o 7 rano do roboty,
Też do szkoły muszę o 7 wstawać ale w szkole jest o tyle dobrze że jak się zarwie nocke to można spać na lekcjach :D
No, właśnie dlatego w gimnazjum/średniej spałem najczęściej nie więcej niż 6 godzin, bo i tak można było potem odespać :) Fajnie było, szkoda że w robocie tak nie można :D
Dobry, tak w ogóle :]
Na domówce byłem i nie spałem u siebie. Hałasy, gadki do rana i tak wyszło.. Ale za to dzisiaj odeśpię konkretnie.
Ja nawet jak nie zarwie nocki/posiedzę do 2-3 to śpię na lekcjach...nudne te lekcje jak flaki
Tak czy siak idę spać...stres przed szkołą wykańcza :P
Cholerne pająki..
Przez skurczybyka straciłem 10 min, trochę dezodorantu, uszkodziłem miotłę :) musiałem odstawiać biurko i łóżko aż się udało.
Duży był.. I teraz skąd one sie biorą, w oknie moskitiera, szczelnie itd, sam nie wiem.
Nie ogarniam, tylko ja chodzę do takiej rygorystycznej szkoły, że spanie na lekcjach nie jest miło widziane? To ja już po zarwanej nocce wolę naćpać się kofeiną niż spać na lekcjach.
Thomas, pająki jak cie moge, najgorsze są ćmy. Wleci gdzieś nie wiadomo gdzie i wyskakuje w najgorszym momencie.
Pająki są bardzo dobre i pożyteczne, szczególnie te robiące pajęczyny pod sufitem, naturalny lep.
dokładnie, staram sięnie zabijać pająków. Jeśli jakiś upierdliwy lub większy suczysyn to na kartke, wiaderka, i na podwórko :) No ale czasami sie nie da i laczek sam leci :D
Ćmy.. Dosyć się na nie ostatnio napolowałem. Do jedzenia wlatywały, do picia itd, to trzeba było tępić.
Pająków się nie boję. Po prostu są dla mnie obrzydliwe, w sposób jaki się poruszają.. Bleeeh.
Taa HUtH. I będzie mi pełzać w nocy po nosie.
Btw ten pająk był takim pająkiem, że rozkminiałem co zrobić, żeby mi tylko nie spierdzielił..
Musiałem go ubić, dopiero wtedy mogłem iść spać spokojnie :D
Dobry wieczór :)
BRywieczór.
Nie chcę psuć atmosfery, ale podobno człowiek w ciągu swojego życia zjada kilka pająków podczas snu. :)
Ale tak poza tematem pająków to weźcie zmieńcie tę pogodę. Nie lubię narzekać, ale takie coś na dworze że nic tylko spać. Ewentualnie pić. Dobra, już nie będę marudził.
Uszanowanko.
i to cieszy! Brawo, mimo że nie mam programu Polsat Volleyball :p
Xin -> w.. Volleyball :D
O tych pająkach słyszałem i czytałem, wolę chyba jednak nie wiedzieć, czy tak faktycznie jest :)
Pogoda faktycznie kiepska, zwlec się z łóżka nie mogłem, łeb napierdzielał i te sprawy.. Ale czuć nadchodzącą jesień już.
http://www.youtube.com/watch?v=ZCTDKLjdok4
Co jest, wszyscy zajęci przeglądaniem wycieków z iCloud? ;-)
Powrot z wakacji ! Czesc wszyscy ! Ale bylo pracowicie huhuhuhuuuu !
Arxel jakie wycieki ? Znowu jakies polityczne rzeczy ? Podeslalby ktos ? Jakies 2 tygodnie odcialem sie od informacji, wiem tylko ze premier Donald Tusk zostal jakims szefem Europy, wiec nie jestem w temacie
Mały, widziałem że zgarnąłeś Blood Dragon :P
Ja w sumie skończyłem grać, a więc witam przybyłych i żegnam jednocześnie wszystkich, dobranoc :)
Ej, żyjecie?
Odrobina alkoholu dziś wkroczyła..
http://www.youtube.com/watch?v=A595eqlaUHs
Na weekend zjeżdżam chyba do siebie, wypadałoby zdzwonić się ze szwagrem, bo dawno się nie widzieliśmy in ie piliśmy..
Z drugiej zaś strony, wybrałbym się może na jakiś mecz siatkarski w Krakowie, bo mam rzut beretem na Arenę..
Kurde, ja ostatnio was zaniedbałem kochani, ale troszkę się grało. Wreszcie nadrobiłem ciut. Jeszcze w sumie Hitmana nowego ukończę i mogę powoli się przymierzać na PS4.
Co u was nowego?
Witka :)
Arxuś, cos dla Ciebie :) http://youtu.be/kLO1djacsfg
I Emsikowa sie pokazala :)
Pat, spoko. Sam ostatnio wpadlem w nalog tanich gier na wyprzedazach, zazwyczaj bundli humbla...
A to ja się nawet odzwyczaiłem od bundli. Kiedyś miałem fazę, że kupowałem wszystko. Teraz kupuję jak naprawdę wiem, że w coś pogram, bo to nie ma sensu
Kupiłem X bundli, z których pograłem chwile w jedną pozycje.
Tez tak robie, ale po prostu juz sie troche nazvieralo, a czasu coraz i checi mniej :)
Java! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=AWMXRV28Bzw
Szkoda niestety, że w branży growej nie jest takim pożądanym językiem..
Ja ze swojej strony polecam Maxa Payne'a najnowszego.
Jeśli jest jeszcze jakiś frajer, jak ja, który z tym zwlekał - warto. Wgniata strasznie.
Kciuki sie w sumie przydaly. Wczoraj zdalem, ale dzis niestety porazka na praktycznym :-/
Czy naprawde ludzie sa tak ograniczeni honorem i brakuje im kultury i chlopskiego rozumu? Ze sa uparci jak takie woly w swoich przekonaniach? Ze jeden nie umie odpuscic, przez co wstydu sie naje? A ja z nim? Ze Panstwo Mlodzi maja na to wyjebane? W sumie to ja tez powininem miec i podziekowac ? Kurwa... jakcy ci ludzie ostatnio mlonowaci....
Byłoby prościej, gdybyś opowiedział bardziej konkretnie.
Poza tym honor ponoć ważna sprawa, tak słyszałem
Powiem tak, ale prosilbym Was o szczera odpowiedz.
Idziemy we trojke w delegacje na wesele kolezanki z pracy. Przez jednego goscia, ktory jest w delegacji bedziemy wyjezdzac chwile po polnocy. Mial miec wolne, ale innemu gosviowi cos wyskoczylo i musi isc do pracy, stad ta pora wyjazdu.
I będziecie na weselu dopiero w nocy czy o co chodzi? Ten kolega sam dojechać nie może?
Moze nizerozumiale pisze :)
Tak, wyjezdzalibusmy chwile po polnocy,a zanim dojedziemy to bedzie jakos przed 1 w nocy. Czyli tak naprawde olejemy mlodych. Niby o tym wiedza, ale co maja mowic, ze im nie pasuje cos? Wstyd przed goscmi sie pokazywac... gdybym ja mial dojechac to bym nie dojezdzal, podziekowalbym, ale nie. Bo Marcin chce jechac... sierota
Dawniejsza załoga zawitała :)
Żyję i mam się dobrze. Co nowego? Dłuższy temat, ale trochę przez ostatni czas się działo.
Zaległości w grach? Ogromne..
Przydałby mi się X360, to pograłbym w tytuły multiplatformowe.
Może i jestem frajerem, ale sprzęt mi nie pozwala :)
emil - Stalker jedyneczka?
witam :) Też nie mogę spać ;) Jutro egzamin praktyczny na prawko. Zdaję już 4 raz, mam ochotę przenieść się gdzieś indziej z tej pieprzonej Częstochowy...
Dobry wieczór. :)
Xinjin - twoja ostatnia przed snem :P
Marcury - wiesz ze nikt tu nie odpowiada za skrzywienia psychiczne których się tutaj nabawisz? ;)
i z odszkodowania nici :D
będzie kiepska muzyka :D
http://youtu.be/kq5RlADlhhU :DD
Jej.
Diablo
jezu, lata 90 i Polsatowskie Disco Polo Relax mi się przypomniało :D
Dobre czasy, jak się w niedziele zawsze przed południem czekało na ten program haha :D
Dwunastu gniewnych ludzi widziałem i jestem pod wrażeniem. Muszę chyba częściej sięgać po starsze filmy.
Bry.
Ty shazzę Diabolo zostaw w spokoju. :)
spoiler start
W tej scenie w czarnej kiecce to bym brał na tym stoliczk uze świeczką i bym kulał jak tę masę ciasta :D
spoiler stop
Już kiedyś wrzucałem tu :D https://www.youtube.com/watch?v=1TDQHGN2bpE
Przestancie z tym dysko bo sie rzygac chce :P
Muszę chyba częściej sięgać po starsze filmy.
Dobry kierunek. Ja dzis z kolei widzialem ¡Átame! Almodovara i mi sie calkiem spodobalo. Fajna historia.
Kupiełem Bunt ludzkości na muvie za 8,75. Ciekawe czy jak mi pujdzie na moim Core 2 duo e4100 1.8, GT 220 i 3 gramu.. :(
Akurat shazzy i innych klasyków disco polo da się słuchać, w przeciwienstwie do ych nowych "zespołów"
Malutki - powinno ruszyć :)
Xinjin - to śmiech :) ja tu raczej wielbiciel ciężkich brzemien :)
Otwierajcie nową, znowu mamy dobić 400 postów? :)
Żeby napić się Grolscha wcale nie trzeba jechać do Netherlandsów!
Hue hue, w poniedziałek zaczynam staż w łączonej redakcji sportowej Faktu i Przeglądu Sportowego. Ten sam budynek, ci sami ludzie... będzie fajnie :D
Glober ---> Fajnie, już widzę Twoje pierwsze artykuły: "Cristiano Ronaldo mógł trafić do Legii" albo "Messi ciągle rośnie, osiągnie wzrost 180 cm za 3 lata !"
Trochę faktycznie się boję, że przypadnie mi takie cuś. Z drugiej strony redakcja sportowa Faktu zawsze zbierała niezłe recenzje, a kiedy jakiś czas temu połączyła się z Przeglądem Sportowym... Mimo wszystko lepiej mówić, że jestem w Przeglądzie i ewentualnie jestem delegowany do Faktu :D
Czemu ja myslalem, ze Grolsh jest niemoecki? :O majndfak.
Popilim, wypilim, poszlim spac :P
Diabolo, Bunt Ludzkosci dziala letko na najwyzszych (jesli mozna to tak nazwac) w 720p :p
Ide nyny, pnna mloda mnie wykonczyla :P
Globciu, ee teb fakt troche przeraza, no ale od czegos trzeba zaczac nie? :p w koncu podroze ksztalca :p
Tera ide, dobrej nocy :)
Za 12h wesele a ja jeszcze w robocie siedzę ... Jak tu odespać taką nockę ? No nic, najważniejsze, że udało się w pracy jakoś załatwić, więc na pewno imprezę weselną odeśpię. I disco polo będzie na całego :| Chociaż jak się nawalę jak szpadel to będzie mi wszystko jedno czy to leci Szalona lub inna Ona tańczy dla mnie.
Ciekawe czy Lyczek spi na tym weselu juz z twarza w rosole :D
Sam na swoje wesele musze poszukac i zony i pieniedzy. Bo zespol, a w zasadzie DJ mam http://www.twobrothers.com.pl/component/content/frontpage.html
I sale tez juz mam http://kaczory-deluxe.pl
:)
Trzymajcie prosze kciuki we wtorek. Drugie podejscie do statystyki :-/
cześć Tomek
Arxel ---> Do czego dwa dni?
Jutro jak czegos nie bede wiedzial, to tak zrobie:
So to recap, pick the second answer (B) on four-choice tests and the fifth answer (E) on five-choice tests.
hej. I nowa na wstępie, bo widzę że nie ma komu :D
https://www.gry-online.pl/forum/bezsennosc-505-jesien-tuz-tuz/z1cc7e78?N=1
Do urlopu! :-) 2 tygodnie odpoczynku..
No, tak to nazwijmy, bo nie mam zaplanowanego żadnego wyjazdu, ale może gdzieś na spontanie wyjadę..