Witam! Jako, że na jednym komputerze gra nie działa a na drugim zabezpieczenia antypirackie gry uniemożliwiają odtworzenie gry postanowiłem ją za pomocą DAEMOON TOOLS skopiować do obrazu i przenieść na drugi komputer by móc zainstalować tę grę, ale obraz ma blisko 7GB... jak to zmniejszyć? Wybrałem WinRAR (metoda normalna + testowanie) by spakować najpierw w 1GB a później 100MB party jednak wg obliczeń trwało by to 3-4 godziny... Co zrobić? Chodzi o grę Call od Duty 4:Modern Warfare.
Bierzesz płytę, wkładasz ją do napędu w 2 kompie, instalujesz. Gotowe.
[2] Gra jest na płycie DVD. Jest informacja, że nośnik ten może być niezgodny z napędem, i właśnie mam ten problem...
[3] Tyle, że na jednym nie mogę uruchomić zainstalowanej a na drugim nie mogę zainstalować... Od ponad roku myślę co z tym zrobić...
[5] To wiele chyba roboty, nie potrafię... chyba nie do zrealizowania...
[6] Po co ściągać jak sam skopiowałem oryginał? Teraz tylko kwestia by to przenieść, 7GB.
Dlaczego zarchiwizowaniu bez kompresji z opcją Rozmiar woluminów 1GB i obok 1GB powstaje ok 200 partów po 1000 bajtów?
[8] Nie potrafi pobrac gry...ahahaha:D
Co za debil..
[11] Nie potrafi czytać ze zrozumieniem..
Co za debil.
[5] = Połącz komputery w sieć i przerzuć z jednego na drugi. = jego odpowiedź - To wiele chyba roboty, nie potrafię... chyba nie do zrealizowania...
[11] Po co mam czekać kilka godzin i klikać na pobranie kilkudziesięciu części, które mogą być uszkodzone, zawierać wirusy? Geniuszu?
Jak podzielić na 1GB party? Jakie zaznaczyć opcje?
Kup sobie jakiś duży pendrive, nawet 16 GB można mieć za 60-70 zł, nie będziesz miał na przyszłość takich dziwnych problemów.
[15] Tyle kasy na jeden raz? Takie coś zdarzyło się tylko raz... A dzielenie nie jest problemem gdy w internecie jest pełno partów, teraz chcę wiedzieć jak tylko to zrobić.
Proponuję wymienić napę optyczny w takim razie.
"Proponuję wymienić napę optyczny w takim razie." - jeżeli dobrze rozumiem, taki przypadek przydarzył się raz na gdzieś 100... pierwszy raz.
Co robię źle?
Wybieram Wielkość woluminów 1GB to pojawia się kilka tysięcy 1000 bajtowych plików a jak wybrałem 7GB to był jeden plik....
[20] Wpisuję 1GB.
[21] Co to za link?
Teraz już wszystko idzie dobrze, wpisałem 3GB.