Szukam gry (najlepiej fps/tpp lub może rpg jak jakiś jest) z strzelaniem do zombie
Uprzedzam że mój komputer jest trochę (bardzo) żałosny
mam 512 mb ram i radeon 9800 pro, więc nawet L4D nie pójdzie...
grałem już w land of dead i zombie shooter , lecz obie te gry nie na leżą do szczególnie grywalnych...
znacie może jeszcze jakieś tytuły / lub mody ?
Od jakiegoś czasu media drą daw słowa na temat gry o zombie DEAD ISLAND z naszego studia Techland. Call of Duty 5 i 7 tam są tryby zombie, resident evil, L4D.
[2] tak tylko, że autor wątku o uruchomieniu Dead Island na tym sprzęcie może pomarzyć. Hmmm no nie wiem spróbuj z Killing Floor raczej pójdzie.
[2]: Gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nauczysz mnie tego? Najlepiej telepatycznie.
http://www.mobygames.com/game-group/theme-zombies/offset,0/so,1d/
Poszperaj sobie po wcześniejszych latach (lista zaczyna się od czasów obecnych). Może coś ci się spodoba.
[3]: Też bym się skłaniał w stronę Killing Floor. Świetna gra. Minimalne autor spełnia więc jest spora szansa, że gra będzie grywalna. Szkoda tylko, że dema nie ma (dla pewności).
dzięki kjx :D przyda się ( a tym czasem już pisze list do mikołaja -.-)
A może napisz do Mikołaja z prośba o nowe podzespoły? Nie chcę tu być w żaden sposób uszczypliwy, mówię tylko, że jest wiele bardzo dobrych gier o zombie, które pójdą ci nawet po lekkim upgradzie sprzętu (1-2 gb RAM, jakiś C2D i Nvidia 9600GT i już odpalisz różne fajne gierki :-)). Taka sugestia tylko.
właśnie to miałem na myśli mówiąc że piszę list do św. mikołąja ;p
Marzy mi się ten ALIENWARE AREA-51