Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Zawieszanie się laptopa , myszki , gier , zawieszanie się systemu.

05.03.2012 20:22
1
zanonimizowany778213
6
Legionista

Zawieszanie się laptopa , myszki , gier , zawieszanie się systemu.

Witam. Otóż w ostatnich dniach borykam się z takim problemem jakim jest prawdopodobnie zawieszanie się systemu w moim laptopie. Kiedy go właczam normalnie chodzi lecz troszkę wolniej niż niedawno chodził. Czasami kiedy go zostawiam ekran się wygasza i wtedy kiedy chcę węjść ruszam myszką pojawia się pulpit i nic.. zawiesza się i trzeba resetować. Także kiedy włączam gry m.in Counter Strike :) ładuje się serwer i nagle zacina się cały laptop i tylko czasami się odblokowuje. Robiłem skan avastem i żadnego wirusa mi nie wykryło ( robię skan co 2 tygodnie). Ale ostatnio także zainstalowałem sobie takie programy jak CCleaner pełną wersję i Glary utilities. Te programy służa do optymalizowania komputera przyśpieszania i oczyszczania. Lecz właśnie to się stwtedy kiedy zainstalowałem te programy i sam nie wiem czy to od tego.. Oczyszczam system i naprawiam błędy regularnie a więc dbam o swojego lapka. :) mam Windows 7 home premium i 4 gb ramu. Procesor 2.1 Pentium r dual core karta graficzna 512 mb Ge force g 103 m . To raczej wszysztko oo mam jeszcze 64 bitowy system. Liczę na pomoc.
za każda pomoc dzięki. ! :)

05.03.2012 21:59
2
odpowiedz
mirencjum
66
Legend
05.03.2012 23:02
PanSmok
3
odpowiedz
PanSmok
259
Legend

Przede wszystkim wypieprz wszelkie "przyspieszacze" i programy optymalizujace prace windowsa. To dopiero jest syf.

Forum: Zawieszanie się laptopa , myszki , gier , zawieszanie się systemu.