Podobno Ubi już rozsyła klucze i można zaprosić 3 znajomych. Platforma jest mi obojętna, może być pc, Xbox, PS4. Gdyby ktoś miał wolny kluczyk to też się nie obrazę
Takie pytanie przy okazji - grałeś w jedynkę?
Grałem, nawet dosyć niedawno wróciłem do gry, mam nawet season passa.
Grałeś w jakiejś ekipie czy z totalnymi randomami/solo?
Dostałem The Division przy zakupie karty graficznej, aktywowałem kodzik i w sumie tyle. Nie wiem czy w ogóle warto tracić na nią czas. Idzie jakoś sensownie pograć? Może namówię jakiegoś znajomego do wspólnej gry.
spoiler start
Na liczniku mam niby nabite coś ponad 450 godzin, ale tylko dla tego, że jakiś ziomek z Rosji se wbił na moją pocztę i sprzedał konto do Uplay :P
spoiler stop
Grałem trochę ze znajomym (ale dosłownie parę godzin) ale głównie solo. Da się grać i fajnie się gra, czujesz się trochę jak w filmie Jestem Legendą. Fabuła jest dosyć wciągająca.
Myślę, że ten 30 level wartości wbić. Na dark zone już raczej pustki.
Dzięki za odpowiedź.
W takim razie dam grze szanse, przynajmniej te pare godzin w Coopie pograć.
Jak kogoś zaprosić do prywatnej bety? Nie mogę o tym znaleźć informacji
All Private Beta players will be able to invite up to 3 of their Uplay friends to join them in the Private Beta. Friends invites will be available on thedivisiongame.com/beta starting February 6th at 5pm GMT.
Wybacz jestem idiotą i nie potrafię tego wysłać. Poinstruuj mnie, a wyślę ci zapro
Ja znam gościa, który ma taki dostęp... w sumie to nawet znam jego klucz ale dysponować nim nie będę bo nie wypada.
A jak ktoś jeszcze nie ma dostępu: https://www.gry-online.pl/newsroom/mamy-klucze-do-zamknietej-bety-the-division-2/z11ba9d
btw. kod można już teraz wykorzystać? dostałem dzisj meila, ale jak chcę go wykorzystać na psn to nie rozpoznaje klucza
Ja mam już dostęp na xboksa i na PC. Tematu nie zamykam bo może ktoś inny podzieli się tutaj kluczem z kimś innym.
Mam dwa zaproszenia do bety The Division 2 na PS4. Jak ktoś zainteresowany to w odpowiedzi podaj swoje uplay id i na stronie "ubisoft.com/pl-pl/game/ubisoft-club/" dodaj mnie(czapla43) do znajomych w uplay. (oczywiście kto pierwszy ten lepszy).