Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: zapomniałem tytułu gry

21.03.2016 18:44
1
MIMISIEK
1
Junior

zapomniałem tytułu gry

Witam
Zapomniałem tytułu pewnej gry, otóż była to strzelanka tpp, w której chodziło się gościem który miał:(chyba całkiem białą skórę), czarne spodnie i czarny płaszcz/kurtkę, czasami chodził bez koszulki. Strzelał z 2 pistoletów ręcznych które mógł w trakcie walki zamienić na inne, np.UZI, walczył chyba przeciw jakiemuś gangowi, czy chińskiej triadzie. Akcja działa się chyba jakoś na Dalekim Wschodzie. Główny bohater był uczniem starego mistrza, którego sam musiał później zabić, ponieważ ten został przemieniony w robota/cyborga. Pierwszy poziom rozgrywał się w chińskim judo (przepraszam jeśli źle to nazwałem, tak czy inaczej było to chińskie/japońskie pomieszczenie do trenowania sztuk walki), ale samej walki wręcz w grze raczej nie było Pod koniec gry akcja przenosiła się do innego wymiaru, w którym bohater musiał zabić bossa, który posiadał(chyba fioletową zbroję) i jakiś (chyba zielony) magiczny kryształ. Gra jest spokojnie sprzed 2009 roku.

21.03.2016 18:50
Matysiak G
2
odpowiedz
Matysiak G
154
bozon Higgsa

Drake of 99 Dragons.

21.03.2016 23:04
cswthomas93pl
3
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

@up

Exactly. Swoją drogą gra dosyć zbluzgana, nie wiem dlaczego. Grało się nawet przyjemnie.

21.03.2016 23:12
claudespeed18
4
odpowiedz
claudespeed18
214
Wszechwiedzący

Uuu dawno temu to było a podchodziłem do tej gry kilka razy wydawała się być cholernie trudna. Może to kwestia sterowania... może teraz dałbym radę :)

22.03.2016 09:22
5
odpowiedz
MIMISIEK
1
Junior

WOW !!! Dzięki za tak szybką odpowiedź :) Tej gry szukałem tyle czasu, grałem w nią jak byłem mały i dość mocno zapadła mi w pamięć. Chyba najwyższy czas odnowić wspomnienia... jeszcze raz dzięki za odpowiedź :)

Forum: zapomniałem tytułu gry