Witam. Chcialbym sie poiradzic w pewniej sprawie a mianowicie moj komputer zaczal strasznie zamulać. Wymienilem jakis czas temu (w wakacje) procesor z Athlona 7850 na Phenoma 945 3.00@3,60ghz i zmienilem zasilacz na mocniejszy. Na poczatku bylo dobrze pozniej pojawily sie problemy a dokladniej strony otwieraly sie dlugo kazda karta potrzebowala okolo 25 sekund na wczytanie sie lub dluzej gdy wczesniej dzial osie to w 1-2 sekundy. Zmienilem system operacyjny poniewaz pomyslalem ze moze mi to pomoc jednak tylko na poczatku bylo swietnie i pozniej znowu zaczelo sie zamulanie. Dodam ze jak dostane wiadomosc np na gg to mam opoznienie dzwieku czyli dostaje wiadomosc i okolo 15 sekund pozniej mam dzwiek ze dostalem wiadomosc. Jezeli trzeba jakies logi itp itp prosze dac znac :)
Z gory dziekuje za pomoc ;)
PS. W grach komp śmiga dobrze bez zamulen
Jak w grach chodzi jak należy..jaką masz przeglądarkę,twój system windows?jaka firma kompa?
Konkrety gościu.
Równie dobrze możesz mieć zawirusowanego pena, jakiś dysk i przenosisz ten syf na każdego kompa. Może Twój nowy zasilacz to jakiś syf, albo płyta sobie nie radzi, albo złe stery ściągasz. To może być wszystko.
Zgadzam sie jak najbardziej
Chrome,windows 8 , firma kompa? dafuq?
Zrobilem stockowe wartosci procesora (bez OC) i dziala narazie normalnie
Nie musiales tego dopisywac : Jezeli naprawde szukasz spiny to szukaj jej w innym wątku. Jestem na takie teksty przewrażliwiony.
Pozdrawiam