Witam te oto konto :
http://allegro.pl/konto-steam-call-of-duty-24-gry-dota-tanio-i2773774890.html
Zamienie na gifta L4D2 na inne moje konto. Chetnych prosze o napisane na gadu : 7310474
Tyle gier za slabe l4d2 ? Walek czuc na kilometr....
Wali mnie twoja opinia. Nie chce sie gra sprzedac za 45zl a chcialem sobie kupic L4D2 to pomyslalem ze wymienie
A masz coś wartościowego w ekwipunku, gdyż posiadam L4D2 w postaci prezentu. Wprawdzie jest to wersja z okrojoną brutalnością, ale nie ujmuje to właściwej rozgrywce. Kontakt na Steam w sygnaturce gdybyś miał coś na wymianę, a co mnie zainteresuje.
L4D2 można kupić na Allegro za 20 zł, skoro chcesz wymienić go za to konto to czego nie obniżysz ceny na allegro do tych 20-25 zł ? Ja mam konto ze świeżym, nie instalowanym jeszcze L4D2 PL, napisz jak będziesz zainteresowany wymianą.
Ewentualnie CS:S zamiast L4D2 mi chodzi o gift a nie o wymiane konta. Ja oddaje konto ktore podalem link na allegro a ktos na moje drugie konto wysyla gifta w postaci L4D2. Contributor jest wielu ludzi z twoja nazwa.
Moj nick gdyby byli zainteresowani: Z3Mav na steam
Ale SteamID mam tylko ja takie.
Ostatnio płakałeś, że Ci konto zablokowali, a teraz znowu robisz idiotyczne wymiany? Mam nadzieję, że ktoś zgłosi twój nick, bo chętnie chcę zobaczyć jak wylewasz żale na Valve.
Hue Hue hue hue tylko ze na tamtym koncie ktore mi rzeczywiscie zablokowali nigdy takiego czegos nie robilem. Od kiedy zrobili to co zrobili przestalem miec jakikolwiek szacunek do Valva :
Od kiedy zrobili to co zrobili przestalem miec jakikolwiek szacunek do Valva :›
Oj, no dlatego teraz walisz to, że zablokują kolejne konto? Ależ z ciebie wojownik!
Mieć szacunek do kogoś/czegoś to jedno, a bycie idiotą to drugie.