Jest może ktoś kto przechodzi WOWa od nowa lub pierwszy raz? Chętnie bym popykał.
Jakby ktoś chciał to mój battle tag:
Bezi2598#2687
Jak coś to wyślijcie zapro w grze.
Jak bym miał z kim i aktywne konto to pewnie bym zagrał, zawsze mnie początek tej gry odstraszał ;)
No nic, masz dodatkowe podbicie, życzę powodzenia w poszukiwaniach!
Właśnie to też moje któreś z kolei podejście do tej gry. Pomyślałem, że łatwiej by było jakby się z kimś grało.
Kratos już trzeci profil dziś. Dał popis.
Jakby tym razem Ci się nie udało, to kto wie, może za jakiś czas zaktywuję i pogramy ^^
Bezi- jak chcesz to ci mogę taxi na sylvanas zrobić- 80 lvli wbijesz w dzień, a pozostałe 10 w kolejny- w podzięce mi jakiegoś mounta ze sklepu kupisz :P
[7] Hahaha a to dobre xD bo global nie ma serwerów- gra się na jednym wielkim serwerze...
Hahaha a to dobre xD bo global nie ma serwerów- gra się na jednym wielkim serwerze...
O czym Ty bredzisz? Przeciez serwerow sa dziesiatki. Chyba nie masz pojecia o jakiej grze mowa.
BloodPrince
Gram na Chamber of Aspects, ten rekomendowany, bo chciałem żeby trochę ludzi na moim lvlu było. Po stronie Hordy.
Bernardo
Nie chcę taxi, a poza tym nie ten serwer.
Oficjalny Bednarczyk
WOW ma wiele serwerów. Nie ma jednego jak na privach.
Haszon
Przecież Bernardo właśnie tak napisał...
Nie radzę grać na tym proponowanym- z początku fajnie, bo widzisz nowe osoby, ale:
a) na maksymalnym levelu nikogo nie znajdziesz do gry
b) na b. zaludnionych serwerach (jak np. Sylvanas) jest masa ludzi, nawet w niskolevelowych lokacjach
c) jest olbrzymia inflancja na AH na takich serwerach
I czemu nie chcesz taxi? Bez heirloomów levelowanie jest raczej udręką.
Haszon: gratuluje, będziesz dziś drugą osobą, której to napiszę- brawo za nieumiejętność wyczytywania informacji z kontekstu
Bernardo
Widziałem sporo postaci na maksymalnych levelach. Ten serwer jest już długo rekomendowany dla nowych, bo jeszcze kilka miesięcy temu jak patrzyłem to był ten sam.
Nie chcę taxi, bo WOW to także świat. Świat, który chce się eksplorować za pierwszym przejściem. Taxi to sobie mogę potem na altach zrobić.
Też nie polecam rekomendowanych, pochwalam za to zdrowe podejście do eksplorowania Azeroth no i propsy za wybranie Hordy ;)
W sumie serwery teraz już nie mają większego znaczenia, bo można tworzyć drużyny międzyrealmowe.
Do wowa zamierzam wrócić dopiero na wod'a, więc jak do tego czasu nie wbijesz maksymalnego poziomu to pisz śmiało.
Ja z chęcią bym popykała nawet jeszcze mojej pierwszej postaci nie dokończyłam, ale na jakim serwerze?
Bezi2598#2687
To mój battle tag. Jak mnie spotkasz w grze to możesz się przyłączyć.
Serwer Chamber of Aspects.