Jak przejść np. rzutki, albo tenis? Wygrałem i przegrałem kilka razy w rzutki, ale wydaje mi się, że to nic nie dało, w tenisie itp. chyba jest podobnie, tam też wygrywałem i przegrywałem. Czy trzeba ustawić najdłuższe zawody, czy wystarczą najkrótsze?
Maratony, wyścigi morskie, terenowe itp. mam zaliczone, ale jest jeden "ciężarówki", po przejściu go pokazał się kolejny, ale nie ma go na mapie.
Co jeszcze można zrobić? Mam ok 86%.
[2] Nie wiem o co chodzi.
Wyjeżdżając z miast na północy potrąciłem jakiś znak i pojawiło się coś w stylu "1/5 znaków zniszczonych".
Innym razem jechałem gdzieś na wsi, na mapie pojawił się niebieski punkt, pojechałem tam wanem, na miejscu ktoś zaczął do mnie chyba strzelać (nie wiem co się stało), Trevor obudził się nagi leżący na torach, przed nadjerzdzajacym pociągiem - o to chodziło?
Nie. A te tabliczki to część zadania pobocznego: Trevor jedzie sobie, wyskakuje do niego jakiś koleś, coś tam pieprzy i trzeba zniszczyć te znaki. Owy koleś wysłał ci w e-mailu stronę z lokalizacją tych tabliczek. Wchodzisz tam i jedziesz do danej lokacji. Jeśli się nie mylę tych tabliczek jest 30
Ja to zrobiłem za jednym razem, zajęło mi to jakieś 30, 40 minut