Raczej zacząłeś, chyba że coś ukrywasz
Pierwszy cel? Czarnobyl... znaczy Czarnogórsk, to stolica tego rejonu i tam są najlepsze rzeczy na początek, odwiedzasz szpital i tego typu różne miejsca i jesteś gotów by ruszyć w głąb Czernorusi.
Po pierwsze nie graj sam tylko z kolegą lub znajdź sobie jakiś kompanów. Samemu daleko nie zajdziesz, tylko niezbyt ufaj ludziom spotkanym w grze, często jest tak że wygląda na to że jesteś z jakimś kolesiem zaprzyjaźniony i będziecie grać razem a ten ktoś ci wbija kulkę w plecy.
Mam 1 kolegę, z którym będę grał, ale powiedzcie mi jeszcze jedno czy jakieś 35 fps w DayZ na tym kompie
Radeon HD 6870
AMD Phenom II X4 970 3,52 GHz
4GB RAMu
przy ustawieniach wszystko na "normalne" jest normalne? Nie powinienem mieć jakiś chociaż 50FPS? Rozumiem, że dużo zombie do spawnowania jest i w ogóle, ale jak czytałem na stronie DayZ, że gra jest wyśmienicie zooptymalizowana to oczekiwałem czegoś więcej :/
PS: dobra zacząłem, pierdół się czepiacie.
Procesor nie jest najwyższych lotów, więć za dużo nie oczekuj. Fps jaki masz jest ok.
Unikaj drabin, a uciekajac przed zombiakami staraj sie znalezc schody.
Nie wiem czy poprawili to w jakims patchu ale kiedy ostatni raz odpalalem produkcje to
czesto z niewiadomego powodu moja postac lamala kosci na drabinach.
Najwyrazniej, okazujac tym sposobem akt totalnej desperacji moj masochistyczny avatar
bil piszczelami o kazda sztange drabiny... ale moge sie mylic :P