Siemka
Jak myślicie za ile odsprzedam używanego cyberpunka na PS4 po 2 miesiącach od premiery? Bo zastanawiam się czy się opłaca kupić na premierę.
Na pewno aż stówkę potanieje w 2 miesiące? To już lepiej poczekać.
Ghost of Tsushima, premiera była w lipcu
>>>>
Tak, gry na konsole bardzo szybko tanieją.
Jako, że jest to duża gra z otwartym światem i od dużego studia z ogromnym budżetem to spokojnie 150 - 180 zł pogonisz. Pytasz czy opłaca się kupować na premiere. Odpowiem, że oczywiście, że tak, ale pod jednym warunkiem - po przejściu sprzedajesz. Przeważnie ze stratą 50-70 zł. Dla kogoś kto kolekcjonuje najlepszym wyjściem jest poczekać na wersje kompletną, ale kto ma tyle cierpliwości? Chyba tylko niedzielni gracze..
Dla kogoś kto kolekcjonuje najlepszym wyjściem jest poczekać na wersje kompletną, ale kto ma tyle cierpliwości?
Dorośli ludzie, którzy nie muszą mieć wszystkiego tu i teraz bo jak nie to tupną nóżką albo dostaną zawału, bo koledzy już mają a oni nie.
Powiem ci jogurt, że kultura - hajpu i wyłączenia dotyka już nawet starych dziadów. Świat się kończy.
Panie Jogurt..Ja wolę być na bieżąco z moim hobby. Nie mam tej satysfakcji grając w starocie albo kupując używki. Nie da się opisać emocji jakie towarzyszą podczas ściągania folii z pudełka w dniu premiery długo oczekiwanej gry. Do tego hype, gorące fora.. Ahhhhh
Kopii na rynku będzie bardzo dużo. Wiele osób kupi na premierę.
Tlou2 po tygodniu były za 180. Po miesiącu sprzedałem za 150.
Ale tlou2 to krótka gra, więc to trochę inna sytuacja.
Liczę że cyberpunk będzie na jakieś 100h, słyszałem że fabuła ma być krótsza niż w w3, ale liczę na dużą ilość zadań pobocznych.
Świnia, pół kozy i worek pszenicy siewnej.
To twoja oferta? Jak tak to jestesmy dogadani, bo bardzo korzystna xd
Jeśli kupisz grę i będziesz chciał ją szybko przejść aby sprzedać w dobrej cenie i jak najmniej stracić to to nie ma sensu.. Trzeba się delektować dobrymi grami :)
Aha, czyli gra nie jest warta twoich 200zł i zamierzasz jeszcze 3/4 z tego odzyskać? Wstydź się.
biorąc pod uwagę że gra czasem w tym samym miesiącu traci 25% na wartości to po dwóch miesiącach nie spodziewałbym się więcej niż 40-50% / oczywiście zależy to od wydawcy i danej gry / ale że cyberpunk jest SP bez MP to raczej cena poleci niestety szybko.