Od dłuższego czasu bardzo irytuje mnie pewien problem, a właściwie dwa, związane z yt. Chodzi o to że jak w jednej zakładce jest jakiś filmik włączony gdzie leci muzyka, a w innych zakładkach coś robię, odświeżam stronę, ładuje inną etc. to zawsze musi na chwilę przyciąć piosenka która leci z yt w tamtej zakładce. Korzystam z youtube center i chrome. Druga sprawa, mniej denerwująca jest taka że jak coś obejrzę, a potem klikam w inny filmik to niby się przeładowało, ale w playerze wciąż mam poprzedni filmik i muszę przeładować stronę żeby załączyło ten na który kliknąłem :/ Ktoś też tak może ma i wie co z tym cholerstwem zrobić?
Yt od dłuższego czasu daje ciała. Ogólnie nie lubi on otwierania kilku kart naraz.
Wyłącz odtwarzacz HTML5.
http://www.youtube.com/html5?hl=pl
Niestety Google przekombinowało coś ostatnio i nawet na konfiguracjach z kosmosu potrafią być przycięcia dźwięku. :O
Od dłuższego czasu google stara się żeby YT nie działał poprawnie. Ja już zaobserwowałem masę niedoróbek.
[3] Ustawiłem w yt center domyślny odtwarzacz (wcześniej był właśnie html5) i faktycznie już jest dobrze. Nic nie tnie, przynajmniej jak dotąd. Dzięki ;)