Tak, wyraźnie brakuje możliwości PM'owania... <wzdycha>
Pytanie do Yasia:
http://www.lastfm.pl/event/1645702+Khuda
1) Wiesz coś o tym? Kojarzysz jaki będzie koszt : )?
2) Ściągacie jakieś suporty?
3) Mówiłeś kiedyś ze wy w ogóle nie ściągacie zespołow - to zespoły zgłaszają się do was, więc mam rozumieć że Khuda "zgłosiła się" że chce u was występować : )?
Nie umiem tego obsługiwać i nie mam konta : )
Najłatwiej by było jakby były PM'y na GOL'u. Nie wiem czemu jeszcze nie ma, to naprawdę jest tak podstawowa funkcja... : /
Dycu bylo tlumaczone dlaczego nie ma :) Administracja nie miala by wgladu do PMow, a moglyby tam niezle bluzgi leciec. Czy jakos tak to bylo :)
dycu - zgłosił sie razczej jakis promotor chetny do organizacji. nic na razie nie wiem o tym koncercie, moze wieczorem cos sie uda wypytac :)
ależ bluzgi mogłyby być, zgłoszenie do admina albo permblock na takiego usera. Ale to forum nie jest przystosowane do tego (i nie będzie).
Dycu bylo tlumaczone dlaczego nie ma :) Administracja nie miala by wgladu do PMow, a moglyby tam niezle bluzgi leciec.
A takie trudne by było dodanie blokady użytkownika, żeby wiadomości nie dostawać od niego? Nie widzę takich przeszkód.
Wyborazcie sobie skrzynke zasypana pmami od jakiegos dzieciaka, ktoremu sie nudzi i moze zakladac 50 kont na godzine :) No ale nie o tym watek.
skasowanie tego zajmie Ci pół minuty, jemu wysłanie godzinę (zresztą nie musi taki ktoś wiedzieć, że go zablokowałeś :)). No ale nie o tym watek.
hopkins - Mam wiele kont pozakladanych na forach PHPBB, zero takich sytuacji.
Nooo, PM to by było coś...
Wgląd w PM pewnie by był, ale komu chciało by się to wszystko sprawdzać?
Chociaż w sumie jeżeli była by możliwość raportowania spamerów i innych tego typu trolli, zrobienie czarnej listy i ewentualne blokowanie wiadomości od wszystkich z wyjątkiem osób na "białej liście" i redakcji, to mogło by coś takiego nawet działać.
Wiem, ze sporo tu trolli, ale komu by sie chcialo pisac akurat do mnie ? :)
PM to IMHO dobry pomysl. Szkoda, ze chyba nigdy nie wejdzie w zycie.
bez przesady z tym spamem, zresztą nawet jeśli to można by go usunąć dwoma kliknięciami ;)
masz podane GG w profilu, też dostajesz na niego wiadomości od trolli ? ... no właśnie :P
Nie jestem ani przeciwnikiem, ani zwolennikiem PMow. Staram sie tylko zajac strone na "nie" w tej rozmowie :)
Jack pare razy sie zdazylo :)
Poczta istnieje, gg istnieje, wszystko istnieje, PM też by mógł istnieć.
yasiu - Byłbym wdzięczny, bo na Khudę wybrałbym się z chęcią, jeśli oczywiście koszta będą przystępne w miarę : )
Zawsze obsługa PMek mogłaby zostać udostępniona od jakiegoś levelu.
Ot taka dodatkowa motywacja, być może, dla niektórych, by burdelu nie robić, bo wiązałoby się to z utratą rankingu :)
Nie marudźcie z tymi bluzgami na PMie. Gdyby ktoś dostał zabluzgowaną wiadomość po prostu zgłosiłby to do admina i po problemie. PMy to byłby genialny pomysł na tak wielkim forum - dziwne, że po dziesięciu latach działalności wciąż ich nie ma
Mój Boże, trzeci raz próbowali się tu dostać, nareszcie się udało, a sami jacy zadowoleni z tego faktu ; )
Administracja nie miala by wgladu do PMow,
Nie wiem skąd taki pomysł - jest taka możliwość, uskuteczniania na pewnym innym forum nie-o-grach, którego nazwy nie podam. Pierwszy PM tak jakby przechodzi przez konto administracyjne do którego wgląd mają osoby upoważnione i idzie dalej do konkretnego użytkownika, który odpowiadając na PM'kę może już odpisać bezpośrednio na maila podanego przez nadawcę przy rejestracji na forum.
Da się to zrobić, ale nie pytajcie mnie jak - ja się na tym nie znam, mówię tylko że to jednak wykonalne. ;)
[30]
no to faktycznie bardzo "prywatna" wiadomość skoro po drodze czyta ją nie wiadomo kto.