http://allegro.pl/xbox-360-slim-2-pady-kinect-gry-i3237208824.html Wydaje mi sie że dość tanio.
Wziąłbym za 4 stówy samego xa z 1 padem.
[2] - żartowniś z ciebie dzisiaj!
[4] - ten stan BDB, bo był używany przez emeryta i pierwszy właściciel? Nigdy nie tłuczony? To są bajki, za 350 to możesz dostać przegrzewającego się gruchota, który był ciśnięty po 8 godzin dziennie :)
[3] Jak już są xboxy360, co są po 350zł~, z dwoma padami. Stan BDB...
Poza tym niedługo wychodzą konsole nowej generacji i nie ma sensu ładować tyle kasy w przestarzałą technologię.
Za 350 to ja samego kinecta widziałem :P
[6] To nie potrafisz dobrze szukać, złotko :)
Oczywiście, ale chciałbym jeszcze podkreślić że to nie jest wątek pełniący funkcję hejtu na konsole tylko chce poprostu coś sprzedać. Wiem, trolling jest fajny ale daj sobie siana przynajmniej tutaj.
Mam do sprzedania jeszcze konto steam za 25 zł.
The binding of issac
CS: Global Offensive
Dota 2
Orcs must die !
Orcs must die 2
Prince of Persia The Forgotten Sands
Shank 2
Snapshot
Uznajesz to za trolling? Nie moja wina, że xboxa 360 nawet i bez padów, ale z pełnym okablowaniem i dyskiem 20GB można wyrwać za ok. 300zł. Poszukaj sobie dobrze na allegro, a znajdziesz kilka takich dobrych tanich ofert.
Wiem, trolling jest fajny ale daj sobie siana przynajmniej tutaj. - Poniżasz mnie?
Moja rada - nie sugeruj się golowymi trollami i nie próboj im nic udowadniać - sam wystawiłem kartę graficzną za 300 zł i hejt był taki sam - że za drogo że frajera szukam bla bla bla - karta sprzedała się za 280 po 2 dniach przez allegro :P
[10] Gościu, przytocz mi mój fragment napisanego przeze mnie tekstu, gdzie to napisałem, że jest za drogo?
Napisałem tylko, że można wyrwać taniej, bo można i taka jest prawda, tyle mam do powiedzenia na ten temat, dziękuje, zamykam.
Garret Rendellson - wiem jak to działa :)
damian - piszę ogólnie o trollach cchących na siłę komuś zepsuć sprzedaz wyssanymi z palca danymi co w praktycznie kazdym takim wątku są :P
Poza tym - komentarze, że można to wyrwać taniej sugerują, że wg Ciebie jest za drogo :P
trudnezycie, sprzedam swojego od reki za 450zł, idealny:
http://allegro.pl/microsoft-xbox-360-4gb-idealny-bcm-warszawa-i3218734218.html