Tak jak w temacie, klucz do Max'a Payne 3 z Season Passem posiadam w wersji STEAM(2 klucze 1 do gry i 1 do SP), pochodzi on z wiarygodnego i legalnego źródła, MP3 mam od pewnego czasu a klucz mi się ostał po bundu z grą na której mi zależało, tak więc zakupy nie były robione na kradzioną kartę.
Interesują mnie tylko klucze steam/uplay.
Preferuję stałych bywalców tego forum, by w razie czego można było sobie zszargać reputację :P
A dasz rade zalatwic znizki na G2Play.net?
To poloz sie ponownie, wstan prawa noga i zalatw jakas znizke :)
Hej,
mam na wymianę :
Serious Sam 3: BFE
Bastion
FTL
Batman™: Arkham Asylum GOTY
Batman™: Arkham City GOTY
Sentinell - praktycznie wszystko z Twojej listy mam, poza Serious Samem który mnie nie interesuje, niemniej jednak dziękuję za odpowiedź.
Goozys - zaraz sobie wstawię w sygnaturę - Szyszkłak niewolnik Goozys'a, dziurę wiercisz jakbyś ropy naftowej szukał:P
Hie hie... tylko sobie zartuje. Po prostu wylapalem w innym watku, ze masz "wtyczke" w G2Play.net :)
mam jeszcze :
Dead Space Steam Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Medal of Honor Steam Key
Mirror's Edge Steam Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key
Scribblenauts Unlimited
FEL
Bastion
Limbo
ale jak bundle kupujesz tez pewnie wszystko masz :)
Sentinell - wszystkie wymienione mam :)
Goozys - od razu wtyczka, sąsiad i przyjaciel od wielu lat :D
No to tym bardziej wtyczka. Gdyby to byl tylko sasiad, ktorego widujesz raz na miesiac, jadac wspolnie winda, to moglbym zakladac, ze to nic szczegolnego. Ale skoro to sasiad i wieloletni przyjaciel... wiesz o czym prawie? Zycze owocnych zakupow na G2Play.net :)
Windy u mnie brak, jak i ruchomych schodów - ot uroki podmiejskiej społeczności :D
Klucz do Incredible Adventures of Van Helsing Cię interesuję?