Zastanawiam się nad kupnem htc desire 200 i sony xperia E. Który z nich lepszy? Nie jest mi on potrzebny do jakichś skomplikowanych czynności a raczej do zwykłego dzwonienia, muzyki, zdjęć i czasem wi-fi. Chyba że macie inne propozycje w podobnej cenie.
Ja na Twoim miejscu wybrałabym Xperie - wydaje mi się, że ta seria Sony jest jednak lepsza od HTC (choć polecałabym HTC One)
To była prośba odnośnie telefonu dziewczyny, a teraz proszę was forumowicze, żebyście polecili mi jakiś telefonik tak do 500 max 600 zł. Powinien być przede wszystkim szybki bo to, największy mankament mojego obecnego galaxy gio, no i ogólnie do słuchania muzyki, komfortowego przeglądania internetu. Nie zależy mi kompletnie na rzeczach typu aparat/ kamera, mail, nawigacja.
Lumia 820. Szybki, w miarę trzyma na baterii, bezproblemowy.
Co do telefonu dla dziewczyny desire 200 jest ponoć bardzo fajnym telefonem, nie miałem z nim styczności, ale ogólnie słyszałem że ludzie sobie go chwalą. Natomiast Xperia E to kompletna kupa g... szmelcu. Odradzam zdecydowanie, gdyż ten telefon potrafił popsuć się na moich oczach.
Sprawdzę tą lumię, dzięki, a odnośnie dziewczyny to już zakupu dokonała i to w sumie całkowicie innego bo L7 ;p
edit. Lumia 820 od 8 stówek się zaczyna ale w sumie nie zaznaczyłem, że mówię o zakupie nowego telefonu.
Motorola G - bardzo szybki (4-rdzeniówka średniej klasy), absurdalnie (jak na bebechy) tani i z pełnym wsparciem Google.
http://www.androidcentral.com/moto-g-motorolas-most-successful-smartphone-ever
No i bije rekordy sprzedaży, nie bez powodu.
Motka dobry telefon. Pytanie czy jest do dostania w Polsce i czy w takiej cenie.
Osobiście polecam Tobie Xperie E bo sam ją mam. Jest dosyć tania czyli 500zł i kupowałem jakoś w styczniu.Telefon spadł mi jakieś 3 razy z metra i tylko lekka rysko.Ogólnie jest bardzo dobry ;)
Motka dobry telefon. Pytanie czy jest do dostania w Polsce i czy w takiej cenie.
wejdź na allegro i zobacz?
http://forum.android.com.pl/f1087/faq-gdzie-i-za-ile-kupiae-motorolae-moto-g-362310/
drugi post,
Jak kupisz na allegro to dostaniesz najwyżej jakąś gwarancję serwisową od sklepu, który nawet nie wiadomo czy będzie chciał Ci ją potem uznać bo przecież będzie musiał pieprzyć się z wysyłaniem telefonu za granicę. Najlepiej chyba samemu kupić na Amazonie, cenowo wyjdzie podobnie, a przynajmniej jakąś gwarancję masz.