Witam,
Przymierzam sie do zakupu nowego telefonu (aktualnie desire x). Aktualnie podobaja mi sie LG Nexus 5 oraz HTC One.
Nie mniej wydaje mi sie ze troche maly wybor sobie zapodalem. Chcialbym miec jeszcze cos do wybor w tej polce cenowej i technicznej - mozecie cos polecic?
Rozważa jeszcze LG G2. Bebechy te same co Nexus 5, trochę większy wyświetlacz, lepsza bateria i dużo lepszy aparat, kosztem gorszego wykonania.
G2 wzieta pod uwage.
Soniacze nie koniecznie, zle mi sie je w dloni trzyma.
Jeszcze jakies propozycje ?
Ile dokładnie możesz wydać?
A może sony xperia z1compact? Jest to pomniejszona wersja z1, na pewno będzie ci się dobrze ją trzymało w ręku.
NA pewno nie kupuj Xperii ION - bateria słaba bardzo, nie ma najnowszego androida, a i teleffon do najpopularniejszych nie należy i często jest tak ze gry na nim nie chodzą bo jest nie obsługiwany.
Ale zdjęcia i filmy robi super. To trza mu przyznać.
Sony Xperie jakąś obczaj, choćby Z1 Compact.
To Nokia Lumia jakaś może bądź Samsung Galaxy S4?
Pozostane przy androidzie.
S4 - sam nie wiem ale wezme pod uwage.
S4 cenowo podobny do G2 i N5 jednakze troche gorsze parametry ma.
Z1 parametry i cena podobna do G2 i N5 jednakze mi osobiscie zle w dloni lezal troche za ostre kanty ma jak dla mnie.
matmafan - a myslales moze o blackberry z10 ? zona go ma i powiem ze poza minusem ze trzeba troche pokombinowac aby apki z andka sie odpalaly (jednakze dzialaja) to ten telefon jest rewelacyjny, szybki, sprawny, nie zacina sie, nie zawiesza sie. Niestety ta marka w polsce jest jakos pomijana przez wszystkich.
Sony źle ci leży w dłoni? A jaki model patrzyłeś? Na pewno nie z1 compact.