Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Wybór telefonu

03.07.2012 13:07
1
zanonimizowany798232
5
Legionista

Wybór telefonu

Witam. Mam do zakupienia dwa telefony i nie wiem który wybrać. Jest to Samsung Galaxy Mini oraz SE Xperia X10. Obie po tej samej cenie 200 złoty. Galaxy Mini jest nowy, a Xperia używana lecz w stanie idealnym. Mógł by ktoś mi wskazać różnice między owymi telefonami bym mógł spokojnie wybrać. Kieruje się szybkością, dobrym softem (lub możliwością wgrania takiego) oraz dobrym dźwiękiem. Z góry dziękuje za pomoc :)

03.07.2012 13:13
Tal_Rascha
2
odpowiedz
Tal_Rascha
216
Never Fade Away

Premium VIP

Xperii nie mialem ale Galaxy Mini odradzam, ma scinki nawet przy nawigacji po menu, beznadziejny wyswietlacz. Sporo aplikacji na nim nie chodzi. Nie wiem jak sie on ma do Xperii moze w porownaniu z nia jest lepszy ale tak czy owak tego samsunga odradzam.

03.07.2012 13:21
Dell` s
3
odpowiedz
Dell` s
62
d-_-b

A ja miałem do czynienia z SE. Miałem go przez tydzień, jako telefon zastępujący mojego Samsunga Galaxy SII. Więc nie mam z czym porównać tego SE bo nie ma startu do mojego samsunga. Ale jakość dźwięku nie była najgorsza. Soft też w miarę szybko działał. Ale nie była to najwyższa półka. Ja na twoim miejscu skusiłbym się chyba na tego SE.

03.07.2012 13:25
żelazna_pięść
4
odpowiedz
żelazna_pięść
113
Hala Madrid!

Zdecydowanie Sony Ericsson Xperia X10. Na plus przede wszystkim: lepszy procek, większy ekran, większa rozdzielczość ekranu, lepsza kamera i aparat. Za Samsungiem przemawia tylko to, że jest trochę chudszy i lżejszy i bateria trzyma w nim trochę dłużej.

Forum: Wybór telefonu