Witam, przeszukuję internet w poszukiwaniu dobrej ramki cyfrowej na prezent. Z racji, że mam bardzo duże zaufanie do tutejszej społeczności chciałbym poprosić o jakieś ciekawe propozycje. Panel dotykowy byłby miłym gadżetem. Cena umowna w zależności od stosunku jakości do ceny.
Pozdrawiam i czekam na interesujące propozycje :)
Zrobić klasyczną odbitkę zdjęcia. Wykonać samemu ramkę tradycyjną -> prezent zdecydowanie bardziej się spodoba.
Mam troszeczkę więcej zdjęć do przekazania, i po prostu to ma być gadżet fajny. ;)
Podobno ramka cyfrowa na prezent to taki sam obciach jak skarpetki czy majtki pod choinką ;)
Może po prostu skorzystaj z serwisów, gdzie uploadujesz zdjęcia a oni drukują Ci z tego ładny album w formie książki itp.
Kiedyś Empik takie coś oferował.
Wątpię żeby rodzice uznali to za obciach, ja też niestety nie jestem z tych co podążają za modą ;)
Ale dzięki za empik i opcje książki - foto-albumu świetna sprawa, na dobrą sprawę lepsza od tej ramki. Papier to papier, a własne zdjęcia w takiej formie są świetne. Tylko trzeba będzie dozbierać w takim razie fotek i na przyszłą okazję sprezentować. Dzięki za pomoc :)
Kupiłem ramkę Samsunga ponad 3 lata temu. Śmiga do dziś bez zarzutu. Do tego ładniej stylizowana niż inne droższe ramki. Dałem wtedy coś ok. 400 zł.
Polecam Samsunga.
Jeśli chodzi o albumy to z całego serca polecam:
Kiedyś robiłem album, wrzuciłem zdjęcie które zajmowało dwie strony i nie pomyślałem o tym że część strony zniknie w grzbiecie (część na której akurat znajdowała się jedna z twarzy). Pracownik podanej strony zadzwonił do mnie, wyjaśnił o co chodzi i co ma z tym zrobić, pogadaliśmy, ustaliliśmy że ma wykadrować fotkę żeby część twarzy osoby ze zdjęcia przesunęła się poza margines "wsysania" przez okładkę.
nie bardzo znam się na tym ale gdzieś w domu powinienem mieć jedną 10,4" Hamy
http://www.ceneo.pl/2669550s
jeśli byś chciał to oddam za 200 zyli
jest zapakowana, nieużywana, folia na wyświetlaczu...
Po prostu miałem okazję i niepotrzebnie kupiłem i teraz leży gdzieś :)