Witam. Chciałbym kupić nową myszkę do komputera. Mój budżet to 70zł. Gram głównie w Counter Strike GO i czasem w World of Tanks. Zależy mi na tym żeby gryzoń miał kilka przycisków programowalnych. Może być bezprzewodowa albo na kabel, to nie ma znaczenia. Przydałby sie przycisk zmiany DPI i w sumie tyle. Serdecznie proszę o pomoc :)
Doskladaj jeszcze z 80 zł i znacznij wtedy szukać.
Mogę polecić ten model http://www.morele.net/mysz-a4-tech-x-748k-czarna-194339/ Używam od ponad 2 lat i działa bez problemów. 7 przycisków, możliwość zmiany DPI oraz ciężaru.
@Wielka_Wieśniara tylko ze nie chce kupować cudów od Roccata czy innego Razera, bo mi to nie potrzebne. Nie jestem aż tak wymagającym graczem, więc szukam czegoś niskobudżetowego :)
Od ponad 3 lat używam CMStorm Xornet. Myszka nie idealna, ale za te pieniądze w porządku. Jednakże poleciłbym ją tylko osobie z małą dłonią.
Za takie pieniądze to chyba Natec Genesis GV44 spełni Twe oczekiwania. 2000 DPI, sześć przycisków, możliwość zmiany DPI i kilka miesięcy pracy na dwóch bateriach. Kosztuje 59 zł i ważne jest to, że pasuje także dla leworęcznych.