Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: WTF-Saitek+AC:AH

11.10.2011 18:32
1
FIREBLAST
107
NUKE!!!

WTF-Saitek+AC:AH

Siemka panowie przeglądałem google i natrafiłem na taki artykuł dotyczący Ace combat assault horizon sami zobaczcie---

>http:// [ link zabroniony przez regulamin forum ] /Polygamia/1,107162,10399278,Ace_Combat__Assault_Horizon_bez_wsparcia_dla_kontrolera.html

Wg mnie ktoś tu "leci w kulki" ponieważ sam w demie mogłem ustawić ten właśnie joystik i również grałem nim bez problemu... co o tym sądzicie?

11.10.2011 18:34
2
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

proline? Jak tak to olej ich artykuły i jakiekolwiek porady. Kupować tam możesz jedynie wiedząc, co konkretnie chcesz bez czytania opisów. Czasami mam wrażenie, że zatrudnili stado małp, które same nie wiedzą, co piszą.

11.10.2011 18:40
3
odpowiedz
FIREBLAST
107
NUKE!!!

"jakie proline"? to polygamia..... o co chodzi z tym proline?

11.10.2011 18:46
4
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Pewien sklep, który natrętnie podsyłał tu reklamiarzy, którzy polecali na przykład routery bez modemu ADSL do Neostrady, albo karty graficzne na PCI-E do płyt głównych z AGP. Czasami też ktoś "znajdował" na ich stronie "ciekawy" artykuł, którym musiał się oczywiście podzielić tutaj. Zazwyczaj był to jakiś junior, a w artykule były same bzdury mające jedynie zachęcić do kupna reklamowanego w nim produktu.

polygamya jest pewnie zablokowana, ponieważ to bezpośrednia konkurencja GOLa.
Co do treści samego artykułu się nie wypowiem, bo raz, że nie posiadam tego joysticka a dwa, że mnie symulatory nie interesują.

Forum: WTF-Saitek+AC:AH