Siemka panowie przeglądałem google i natrafiłem na taki artykuł dotyczący Ace combat assault horizon sami zobaczcie---
Wg mnie ktoś tu "leci w kulki" ponieważ sam w demie mogłem ustawić ten właśnie joystik i również grałem nim bez problemu... co o tym sądzicie?
proline? Jak tak to olej ich artykuły i jakiekolwiek porady. Kupować tam możesz jedynie wiedząc, co konkretnie chcesz bez czytania opisów. Czasami mam wrażenie, że zatrudnili stado małp, które same nie wiedzą, co piszą.
Pewien sklep, który natrętnie podsyłał tu reklamiarzy, którzy polecali na przykład routery bez modemu ADSL do Neostrady, albo karty graficzne na PCI-E do płyt głównych z AGP. Czasami też ktoś "znajdował" na ich stronie "ciekawy" artykuł, którym musiał się oczywiście podzielić tutaj. Zazwyczaj był to jakiś junior, a w artykule były same bzdury mające jedynie zachęcić do kupna reklamowanego w nim produktu.
polygamya jest pewnie zablokowana, ponieważ to bezpośrednia konkurencja GOLa.
Co do treści samego artykułu się nie wypowiem, bo raz, że nie posiadam tego joysticka a dwa, że mnie symulatory nie interesują.