Witam, czy orientuje się ktos jak nazywa sie nowy klub otworzony w tym miesiącu w miejscu lemoniady???
up
up
Seven up?
błyszczysz dowcipem smuggler po prostu. Myslalem, że już padła ta twoja żenująca gazetka.
"Myslalem" - o, to jest dobry dowcio, gdzie tam mnie z moimi ripostami do tak blyskotliwego i do tego podanego z kamienna twarza a la Buster Keaton tekstu. Czuje sie zmiazdzony i malutki.
Co prawda ja wzialbym sobie gugla i wyguglal, albo moze wszedl na jakies bardziej lokalne (np. wroclawskie) forum i tam zapytal - no ale ja jestem debil i nie wiem, ze czasopismo i gazeta to samo, wiec moje rozwiazanie jest zbyt trywialne dla osobnika o ksywce Smerfettka bedacej facetem, ktora piszczy o pomoc na GOLu. I ktora jak widac zlewaja wszyscy poza takimi "zenua" jak nizej podpisany.
Serdeczne wyrazy wspolczucia. [*]
Hahaha, widze, że się zawiesiłeś w swoich ripostach na tekstach sprzed ośmiu lat. Napisałem zdrobniale gazetka jako wyraz współczucia dla tego papieru toaletowego, który wydajecie. A w poszukiwaniu informacji googlowałem, ale klub został otworzony przed 3ma tygodniami i jeszcze nie ma w necie żadnego info, natomiast na GOLu jest dużo ludzi z Wrocławia.
Widzę, że zainteresowała Cie moja ksywka, to dobrze, patrz i podziwiaj ludzi z dużym dystansem do siebie. Mój podpis też bierzesz serio??
Niestety jesteś tylko sfrustrowanym - pomimo wieku - dzieciakiem bawiącym się zabawkami. Niuniuniu, do piaskownicy??
Nie wiem jaki klub powstaje na miejscu lemoniady, więc nie pomogę, sorry. Mam tylko nadzieję, że lepszy bo lemoniada to było gówno totalne.